Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Fat Xbox One satılıp Nintendo Switch alınır mı? Hiç Nintendo konsolum olmadı merak ediyorum.
shyzeq Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 663 Çözümler 3 2 Kasım 2023 #2 Eğer özel oyunlarına ortalama 1200TL vermek sorun olmazsa alabilirsin.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 2 Kasım 2023 #3 Nintendo çok güçlü bir konsol değil bunu bilerek alın. Ama güzel konsol.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #4 Ozinus28 dedi: Fat Xbox One satılıp Nintendo Switch alınır mı? Hiç Nintendo konsolum olmadı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 1 aya yakin Nintendo Switch kullandim daha kirdirmadan soyluyorum eger kirdirmayacaksiniz almayin.
Ozinus28 dedi: Fat Xbox One satılıp Nintendo Switch alınır mı? Hiç Nintendo konsolum olmadı merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 1 aya yakin Nintendo Switch kullandim daha kirdirmadan soyluyorum eger kirdirmayacaksiniz almayin.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.126 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Kasım 2023 #5 Çok pahalı oyunları, kırmayacaksan alma.
Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 MzSe dedi: Nintendo çok güçlü bir konsol değil bunu bilerek alın. Ama güzel konsol. Genişletmek için tıkla... Hocam alırsam kırık alırım bi sebebide bu şuan one satarsam ya one x yada switch alıcam ama büyük ihtimalle one x alırım
MzSe dedi: Nintendo çok güçlü bir konsol değil bunu bilerek alın. Ama güzel konsol. Genişletmek için tıkla... Hocam alırsam kırık alırım bi sebebide bu şuan one satarsam ya one x yada switch alıcam ama büyük ihtimalle one x alırım
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 2 Kasım 2023 #7 Ozinus28 dedi: Hocam alırsam kırık alırım bi sebebide bu şuan one satarsam ya one x yada switch alıcam ama büyük ihtimalle one x alırım Genişletmek için tıkla... Series s alın hocam. bütçeyi biraz aşabilir ama kat kat iyidir.
Ozinus28 dedi: Hocam alırsam kırık alırım bi sebebide bu şuan one satarsam ya one x yada switch alıcam ama büyük ihtimalle one x alırım Genişletmek için tıkla... Series s alın hocam. bütçeyi biraz aşabilir ama kat kat iyidir.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Kasım 2023 #8 Maalesef Nintendo oyunları ülkemizde çok pahalı yani tavsiyem almamanız yönünde olacaktır. Ozinus28 dedi: Hocam alırsam kırık alırım bi sebebide bu şuan one satarsam ya one x yada switch alıcam ama büyük ihtimalle one x alırım Genişletmek için tıkla... Series S daha iyi bir tercih olmaz mı? One X'in Rdr 2'yi 4K gelişmiş grafikte oynatması dışında Series S'e göre çokta bir artısı yok aslında. Ha bir gün Rdr 2'ye yeni nesil güncellemesi de gelirse o zaman bu artı da kaybolur yani Series S alın.
Maalesef Nintendo oyunları ülkemizde çok pahalı yani tavsiyem almamanız yönünde olacaktır. Ozinus28 dedi: Hocam alırsam kırık alırım bi sebebide bu şuan one satarsam ya one x yada switch alıcam ama büyük ihtimalle one x alırım Genişletmek için tıkla... Series S daha iyi bir tercih olmaz mı? One X'in Rdr 2'yi 4K gelişmiş grafikte oynatması dışında Series S'e göre çokta bir artısı yok aslında. Ha bir gün Rdr 2'ye yeni nesil güncellemesi de gelirse o zaman bu artı da kaybolur yani Series S alın.
Ozinus28 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #9 MzSe dedi: Series S alın hocam. Bütçeyi biraz aşabilir ama kat kat iyidir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olsa ama yok aileme de zorlamak istemiyorum.
MzSe dedi: Series S alın hocam. Bütçeyi biraz aşabilir ama kat kat iyidir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olsa ama yok aileme de zorlamak istemiyorum.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Kasım 2023 #10 Ozinus28 dedi: Yok hocam olsa ama yok aileme de zorlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el bakın isterseniz.
Ozinus28 dedi: Yok hocam olsa ama yok aileme de zorlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el bakın isterseniz.