Biçimlendir dediğimde sadece NTFS'e çevirebiliyorum fakat ben bunu USB'ye geri çevirmek istiyorum. Çok araştırdım fakat derdimi çözümlemek için doğru kaynağı veya çözümü bulamadım. Yardımcı olabilecek ve çözümleyebilecek varsa ne mutlu bana. İyi forumlar.
Öncelikle bu işlemi diskteki bölümlendirmeleri kaldırmak ve sıfırlamak için yapabilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açınız. CMD yazıp komut istemcisini açınız. "diskpart" yazıp ardından komut çalışınca "list disk" yazınız. Sonuç aşağıdaki gibi olacak. Diskiniz hangisi ise "select disk...
Öncelikle bu işlemi diskteki bölümlendirmeleri kaldırmak ve sıfırlamak için yapabilirsiniz. Windows + R ile Çalıştır'ı açınız. CMD yazıp komut istemcisini açınız. "diskpart" yazıp ardından komut çalışınca "list disk" yazınız. Sonuç aşağıdaki gibi olacak. Diskiniz hangisi ise "select disk...
clean dedikten sonra temizlenmesi en fazla 2 saniye sürdü ve disk yönetimine girip biçimlendir dediğimde ise bununla karşılaşıyorum Eki Görüntüle 1282652
değişmiyor kanka konuyu açmadan önce youtube'dan görüp denemiştim defalarca. başıma iş aldım boşu boşuna xd. artık bu bilgisayar yerine girdiğimde çıkarılabilir disk olarak görünmüyor