Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 6 Ağustos 2024 #1 Fate'i merak ettim ama sıralaması bayağı bayağı karmaşıkmış. Sizce izlemeye değer mi? Ve izleme sırası nasıl?
Fate'i merak ettim ama sıralaması bayağı bayağı karmaşıkmış. Sizce izlemeye değer mi? Ve izleme sırası nasıl?
sulukurabiye Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 izlenir, kaliteli serilerden bence
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 7 Ağustos 2024 #3 Cid_Kagenou dedi: Fate'i merak ettim ama sıralaması bayağı bayağı karmaşıkmış. Sizce izlemeye değer mi? Ve izleme sırası nasıl? Genişletmek için tıkla... Kaliteli anime izlenir kesinlikle. Ben en az 10 kere falan izledim tekrar tekrar.
Cid_Kagenou dedi: Fate'i merak ettim ama sıralaması bayağı bayağı karmaşıkmış. Sizce izlemeye değer mi? Ve izleme sırası nasıl? Genişletmek için tıkla... Kaliteli anime izlenir kesinlikle. Ben en az 10 kere falan izledim tekrar tekrar.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 7 Ağustos 2024 #4 Fate Serisi İzlemeye değer mi? Sorumu başlıkta belirttiğim gibi. Sizce fate serisi izlemeye değer mi? www.technopat.net
Fate Serisi İzlemeye değer mi? Sorumu başlıkta belirttiğim gibi. Sizce fate serisi izlemeye değer mi? www.technopat.net