Edpus
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar, ben Fate serisini izledim ama Fate Heavens geçince olaylar degismeye başladı. Farklı bir son olduğunu anladım. Bir şey sormak istiyorum. Fate Stay Night mutlu bir son sayılabilir mi? Son olarak kabul edilebilir mi? Fate Heavens olmamasi gereken kişiler var. Farklı bir son ise Fate Stay Night mutlu son olarak kabul edebilir miyiz? Fate Heavens sonunu biliyorum o yüzden izlemek istemiyorum. Fate Stay Night'ı son olarak kabul edebilir miyiz? Ayrıca Fate serisi devam edecek mi?
Arkadaşlar bir tane daha fate serisi ile ilgili konu açmıştım orada gereken olayları öğrendim konu kapanabilir.
Arkadaşlar, ben fate serisini izledim ama fate heavens geçince olaylar degismeye başladı. Farklı bir son olduğunu anladım. Bir şey sormak istiyorum. Fate stay night mutlu bir son sayılabilir mi? Son olarak kabul edilebilir mi? Fate heavens olmamasi gereken kişiler var. Farklı bir son ise fate stay night mutlu son olarak kabul edebilir miyiz? Fate heavens sonunu biliyorum o yüzden izlemek istemiyorum. Fate stay Night'ı son olarak kabul edebilir miyiz? Ayrıca fate serisi devam edecek mi?
Arkadaşlar bir tane daha fate serisi ile ilgili konu açmıştım orada gereken olayları öğrendim konu kapanabilir.
Son düzenleme: