emirhantm Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 7 11 Haziran 2025 #11 oylesine1i dedi: Konuyla alakasız ama Fatih altaylı'yı görünce ne alaka diye ufak bir patladım . Hocam niye test videolarına güven olmasın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Site düzeltmiş başlığı oylesine1i dedi: Konuyla alakasız ama Fatih altaylı'yı görünce ne alaka diye ufak bir patladım . Hocam niye test videolarına güven olmasın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemcide performansı etkiliyor bayağı benim attığım videolarda işlemciyle beraber test ediyorlar.
oylesine1i dedi: Konuyla alakasız ama Fatih altaylı'yı görünce ne alaka diye ufak bir patladım . Hocam niye test videolarına güven olmasın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Site düzeltmiş başlığı oylesine1i dedi: Konuyla alakasız ama Fatih altaylı'yı görünce ne alaka diye ufak bir patladım . Hocam niye test videolarına güven olmasın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemcide performansı etkiliyor bayağı benim attığım videolarda işlemciyle beraber test ediyorlar.
mertbirsenn Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.924 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 11 Haziran 2025 #12 emirhantm dedi: Site düzeltmiş başlığı İşlemcide performansı etkiliyor bayağı benim attığım videolarda işlemciyle beraber test ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Baktığınız videoyu atma şansınız var mı? İşlemci tabi ki etkiler fakat eşit şartlarda 5060 %20 gibi bir fark atacaktır. 7500f ile 7600 arasında da neredeyse fark görmezsiniz.
emirhantm dedi: Site düzeltmiş başlığı İşlemcide performansı etkiliyor bayağı benim attığım videolarda işlemciyle beraber test ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Baktığınız videoyu atma şansınız var mı? İşlemci tabi ki etkiler fakat eşit şartlarda 5060 %20 gibi bir fark atacaktır. 7500f ile 7600 arasında da neredeyse fark görmezsiniz.
Ben Carville Decapat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.782 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #13 emirhantm dedi: FATIH ALTAYLI-ENTRY / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM Kasayı alacağım. İşlemcisi kalmamış, ondan dolayı AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm tray işlemcisini ekledim. Tam fiyat performans kasası oldu. Yanlışım varsa düzeltin. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Çok pahalı, o fiyata şöyle sistemler var. CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CYBER-TUF7800XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr
emirhantm dedi: FATIH ALTAYLI-ENTRY / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM Kasayı alacağım. İşlemcisi kalmamış, ondan dolayı AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm tray işlemcisini ekledim. Tam fiyat performans kasası oldu. Yanlışım varsa düzeltin. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Çok pahalı, o fiyata şöyle sistemler var. CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi CYBER-TUF7800XT sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı. www.gaming.gen.tr