A Aleeyy Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar marketim gordugunuz gibi. 3550VP bekletiyordum zaten yitik bicagi kesin alacagim. Ayrica 2 tane ghost gelmis ve ikisi de bence oyunun en guzel ghostlari. Sizce hangisini almalıyım? Cok kararsiz kaldim. Dosya Ekleri IMG-20221028-WA0002.jpg 155,9 KB · Görüntüleme: 265 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2022
Arkadaşlar marketim gordugunuz gibi. 3550VP bekletiyordum zaten yitik bicagi kesin alacagim. Ayrica 2 tane ghost gelmis ve ikisi de bence oyunun en guzel ghostlari. Sizce hangisini almalıyım? Cok kararsiz kaldim.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 28 Ekim 2022 #2 Gaia guzel bence. Hepsini tek seferde harcamak zorunda degilsin biraz daha bekletip daha iyi seyler alabilirsin.
Gaia guzel bence. Hepsini tek seferde harcamak zorunda degilsin biraz daha bekletip daha iyi seyler alabilirsin.
A Aleeyy Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 El Quvava dedi: Gaia guzel bence. Hepsini tek seferde harcamak zorunda degilsin biraz daha bekletip daha iyi seyler alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bekletmeyi dusunmuyorum acikcasi. Vandalda iyon, phantomda yagmaci, sheriffte yagmaci, marshall ve operatorde sihirpunk var. Ghostuda surekli kullanirim. Yitik bicagi alip bekleticem asil karambit veya yagmaci bicak gelirse degisirim.
El Quvava dedi: Gaia guzel bence. Hepsini tek seferde harcamak zorunda degilsin biraz daha bekletip daha iyi seyler alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bekletmeyi dusunmuyorum acikcasi. Vandalda iyon, phantomda yagmaci, sheriffte yagmaci, marshall ve operatorde sihirpunk var. Ghostuda surekli kullanirim. Yitik bicagi alip bekleticem asil karambit veya yagmaci bicak gelirse degisirim.