Fatih internetinde ne aranıldığını gözükür mü?

Error 01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okulun kendi yurdunda kalıyorum ve Fatih internetini kullanıyorum. Hangi sitelere girdiğim gözükür mü?

Hocam anlaşılan gece aklınızla değil başka bir şeyle düşünme kararı almışsınız. ''Wi-Fi sahipleri, internete göz atmak için erişim noktalarını kullandığınızda çevrimiçi trafiğinizi görebilir ve erişebilir. Evet. İnternet Hizmet Sağlayıcınız (ISP), iş yerinizdeki ya da okulunuzdaki ağ yöneticileri, hackerlar ve teknik bilgisi yüksek Wi-Fi sahipleri hangi siteleri ziyaret ettiğinizi görebilir.''

Arkadaşlar okulun kendi yurdunda kalıyorum ve Fatih internetini kullanıyorum. Hangi sitelere girdiğim gözükür mü?

Bakılırsa gözükür normal modemlerdede örnek vereyim Türk Telekom modem kullanıyorsanız siz baktırabilirsiniz geçmişine onlar bakıyor mu bilmiyorum ama dediğiniz gibi fatihse illaki bakarlar.

Bence bakıcağınız yerlere evde bakın fatihten mesaj gelmesin veya kaldığınız yerden kovulmayın

Evet gözüküyor ve bakıyorlar. Zaten Fatih internetini kullansan bile ben sosyal medya, oyun gibi yerlere giremiyordum e-Okul, EBA, bilişim programları gibi şeylere girmek için galiba. EBA şifren ile giriyordun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…