tqrak Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #1 PC için Fatih kalem tarzı bir uygulama arıyorum Microsoft Store'da olsa daha iyi olur. İyi sosyaller.
PC için Fatih kalem tarzı bir uygulama arıyorum Microsoft Store'da olsa daha iyi olur. İyi sosyaller.
leben Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 124 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #2 Epic Pen uygulaması vardı hatırladığım ama neden Fatih kalemi kullanmıyorsunuz, PC içinde kullanılıyordu diye hatırlıyorum ama?
Epic Pen uygulaması vardı hatırladığım ama neden Fatih kalemi kullanmıyorsunuz, PC içinde kullanılıyordu diye hatırlıyorum ama?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 25 Mart 2024 #3 tqrak dedi: PC için Fatih kalem tarzı bir uygulama arıyorum Microsoft Store'da olsa daha iyi olur. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Fatih Kalem Bu uygulama Windows ekranı üzerine şeffaf bir katman ekler ve bu sayede ekran üzerinde istediğiniz bölüme yazı yazabilmenizi sağlar. Ayrıca 24 renkte 6 boyda 3 tip kalem ve 4 boy silgi gibi tüm özellikler tamamen ücretsizdir. Bazıları Epic Pen'in... www.technopat.net PC için var, ben kullanmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2025
tqrak dedi: PC için Fatih kalem tarzı bir uygulama arıyorum Microsoft Store'da olsa daha iyi olur. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Fatih Kalem Bu uygulama Windows ekranı üzerine şeffaf bir katman ekler ve bu sayede ekran üzerinde istediğiniz bölüme yazı yazabilmenizi sağlar. Ayrıca 24 renkte 6 boyda 3 tip kalem ve 4 boy silgi gibi tüm özellikler tamamen ücretsizdir. Bazıları Epic Pen'in... www.technopat.net PC için var, ben kullanmıştım.
tqrak Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #4 Teşekkürler Fatih kalemin normal bilgisayarlara indirebildiğini bilmiyordum.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 25 25 Mart 2024 #5 tqrak dedi: Teşekkürler Fatih kalemin normal bilgisayarlara indirebildiğini bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam okuldaki akıllı tahtalarda mı kullanıyordunuz ?
tqrak dedi: Teşekkürler Fatih kalemin normal bilgisayarlara indirebildiğini bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam okuldaki akıllı tahtalarda mı kullanıyordunuz ?
tqrak Centipat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #6 xquerzy dedi: Hocam okuldaki akıllı tahtalarda mı kullanıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet sadece akıllı tahtalarda kullanıldığını düşünüyordum teşekkürler.
xquerzy dedi: Hocam okuldaki akıllı tahtalarda mı kullanıyordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet sadece akıllı tahtalarda kullanıldığını düşünüyordum teşekkürler.