CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 17 Kasım 2022 #1 "Merhaba arkadaşlar, Karayip Korsanlarındaki Hector Barbossa Barbaros Hayrettin Paşa rolünümü oynuyor?" diye bir konuyla karşılaştım malum sarı forumda. Mükemmel bir yanıt gördüm. Buraya atmadan içim rahat etmezdi
"Merhaba arkadaşlar, Karayip Korsanlarındaki Hector Barbossa Barbaros Hayrettin Paşa rolünümü oynuyor?" diye bir konuyla karşılaştım malum sarı forumda. Mükemmel bir yanıt gördüm. Buraya atmadan içim rahat etmezdi
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Kasım 2022 #2 Yengeçler gemiyi yürütürken kafamda mehter marşı çalmıştı.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 17 Kasım 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Yengeçler gemiyi yürütürken kafamda mehter marşı çalmıştı. Genişletmek için tıkla... Bilirim bilirim gaza gelmiştim o sahnede
F 16 Fighting Falcon dedi: Yengeçler gemiyi yürütürken kafamda mehter marşı çalmıştı. Genişletmek için tıkla... Bilirim bilirim gaza gelmiştim o sahnede