Fatih Terim'in sicili!

Ben, Galatasaray'lılar arasında Fatih Terim'i sevmeyen görmedim.
Galatasaraylı olupta Fatih Terim'i sevmeyen çok çok çok az gördüm, işkencelerle stada git, işkencelerle eve dön, beni orada mutlu ettiği an olay bitmiştir. Yukardaki trollere kulak asmayın. Koskaca 1 yıldız neredeyse Fatih Terim'e yazar, acılarıda o bir yıldıza ve daha nicelerine ulaşamamaktan geliyor..

Arkadaş olayı hala farklı farklı yönlere çeken var. Adam özellikle demiş ki takım olarak bakmayın adamın kişiliğine karakterine bakın. Birisi demiş kupalar zoruna mı gitti, birisi sahte Galatasaraylılık diyor, birisi maçlar falan diyor. Adam kupa kazandırdığı kadar göklere çıktığı kadar da yerin dibine de girmiş bir insan. Olay bu kadar, kupaları Galatasaray da kaldı yaptığı mekan basmalar kendinde...

Ne boş yaptınız be, işim gücüm yok, sırf Fatihi kötülemek için Galatasaraylı numarası yapacağım. Kusura bakmayın da ne sizin kadar işsizim, ne de futbolu bu kadar çok ciddiye alıyorum. Fanatiklikten beyni dönmüş, düşük zekaya sahip arkadaşlar lütfen mesajlarıma cevap vermesin, görmemezlikten gelsin. Dediklerimi de kimse üstüne almasın ortaya atıyorum lafımı.

Her kişide eksiklikler vardır. Ama bunu liste halinde sunmak ne kadar mantıklıdır bilmiyorum. Fatih terimi şahsen sevmem fakat sanki onu şeytanmış gibi göstermekte hoş değil.

Fatih terimi yedirmeyiz kuşlara.
Her kişide eksiklikler vardır. Ama bunu liste halinde sunmak ne kadar mantıklıdır bilmiyorum. Fatih terimi şahsen sevmem fakat sanki onu şeytanmış gibi göstermekte hoş değil.

Sinan engin hocam her yerdesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…