Fatih Terim'in sicili!

Bütçeme göre sandalye tavsiyesi bakarken düştüm buraya fakat adam üstüne basa basa karakterine göre yorum yaparken kupa yıldız başarıdan bahsediyorsunuz şaka mısınız siz ya?

Aynen. O orta sahası olmayan, kanatları olmayan leş kadroya sahip Galatasarayı adam sol kanat olan emre kılıncı orta sahaya yerleştirerek, taylan gibi yetenekleri sınırlı olan bir futbolcu üzerinden harikalar yaratarak takımını zirvelerde ve yarışta tutan adamın taktik bilgisi yok. 2.yarı transferler ile birlikte şuan 7 de 7 gidiyor. Şu Fatih Terimin taktik bilgisine sallayan adamlar futbolla mümkünse ilişkisini kessin.
Adam kariyerinde ki onca kupayı gazla kazandırdı zaten haklısınız.

Fatih Terim'i severim ama oyun planı çağın çok gerisinde. 3'lü ofansif orta saha ile başarı aramaya çalışıyor. Dayanıksız Türk savunmalarını geçebilirsin ama Avrupa'da asla affetmezler hocam. Kendim bir hayranıyımdır ama oynanan futbol Avrupa Ligi seviyesidir. Artık reform yapması gerekir oyun planında ya da emeklilik şahsen, TR ligini zaten lig sayanlar futbol izlemesin lütfen, Belçika ligi bile çok daha rekabetçi artık.

Önemli olan karakter değildir başarıdır
"Sporda önemli olan karakterdir" boş uydurma bi sözdür bana göre
Fatih Terim Hocamın karaktersiz ve kavgacı olduğunu kabul ediyorum ama onun efsane olduğu gerçeğini değiştirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…