Tonchiki Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Mart 2024 #11 Acrobatic_Train1007 dedi: Ucretli degil mi o? Genişletmek için tıkla... Yani maalesef, deneme uyeligi cok dusuk sinirli, ama biz bedava bir sekilde duzeltene kadar 30 tl verebilecek kisiler icin iyi en azindan
Acrobatic_Train1007 dedi: Ucretli degil mi o? Genişletmek için tıkla... Yani maalesef, deneme uyeligi cok dusuk sinirli, ama biz bedava bir sekilde duzeltene kadar 30 tl verebilecek kisiler icin iyi en azindan
adildo Zeptopat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #12 TEKNOLOJİPEREST dedi: Bir tane çalışan VPN buldum. Vpnify. Kendi internetinizle VPN'e bağlanın daha sonra Wi-Fi açın oluyor. Genişletmek için tıkla... adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Bir tane çalışan VPN buldum. Vpnify. Kendi internetinizle VPN'e bağlanın daha sonra Wi-Fi açın oluyor. Genişletmek için tıkla... adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Mart 2024 #13 Acrobatic_Train1007 dedi: Oyle olmadi bende hocam kendi internetimle vpne baglaniyorum sonra wifiyei acmak icin mobil datayi kapatinca wifiye direkt baglanmiyor biraz bekliyor ve o surede vpn kopuyor Genişletmek için tıkla... Mobil veri açıkken wifiyi de açıp dene Tonchiki dedi: Dostlar Kaspersky geri duzeldi, birbirleriyle falan savasiyorlar herhalde Fatih’le. Genişletmek için tıkla... Hocam 200MB sınır var yetmiyor o yüzden. adildo dedi: adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler. Genişletmek için tıkla... Umarım.
Acrobatic_Train1007 dedi: Oyle olmadi bende hocam kendi internetimle vpne baglaniyorum sonra wifiyei acmak icin mobil datayi kapatinca wifiye direkt baglanmiyor biraz bekliyor ve o surede vpn kopuyor Genişletmek için tıkla... Mobil veri açıkken wifiyi de açıp dene Tonchiki dedi: Dostlar Kaspersky geri duzeldi, birbirleriyle falan savasiyorlar herhalde Fatih’le. Genişletmek için tıkla... Hocam 200MB sınır var yetmiyor o yüzden. adildo dedi: adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler. Genişletmek için tıkla... Umarım.
adildo Zeptopat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #14 TEKNOLOJİPEREST dedi: Bir tane çalışan VPN buldum. Vpnify. Kendi internetinizle VPN'e bağlanın daha sonra Wi-Fi açın oluyor. Genişletmek için tıkla... adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler TEKNOLOJİPEREST dedi: Mobil veri açıkken wifiyi de açıp dene Hocam 200MB sınır var yetmiyor o yüzden. Umarım. Genişletmek için tıkla... evet anlik olarak vpnify’i da kaybettik var midir baska cozumu olan?
TEKNOLOJİPEREST dedi: Bir tane çalışan VPN buldum. Vpnify. Kendi internetinizle VPN'e bağlanın daha sonra Wi-Fi açın oluyor. Genişletmek için tıkla... adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler TEKNOLOJİPEREST dedi: Mobil veri açıkken wifiyi de açıp dene Hocam 200MB sınır var yetmiyor o yüzden. Umarım. Genişletmek için tıkla... evet anlik olarak vpnify’i da kaybettik var midir baska cozumu olan?
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Mart 2024 #15 adildo dedi: adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler evet anlik olarak vpnify’i da kaybettik var midir baska cozumu olan? Genişletmek için tıkla... Bugün okulda vpnify kullandım çalışıyordu. Hocam önce kendi internetizle bağlanıp saha sonra fatihe baglanacaksınız. Direk fatihe bağlanmaz.
adildo dedi: adamin dibisin, vpnifyla oldu. ondan once 5-6 vpn denedim hicbiri olmadi. umarim vpnify’i da engellemezler evet anlik olarak vpnify’i da kaybettik var midir baska cozumu olan? Genişletmek için tıkla... Bugün okulda vpnify kullandım çalışıyordu. Hocam önce kendi internetizle bağlanıp saha sonra fatihe baglanacaksınız. Direk fatihe bağlanmaz.
adildo Zeptopat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #16 TEKNOLOJİPEREST dedi: Bugün okulda vpnify kullandım çalışıyordu. Hocam önce kendi internetizle bağlanıp saha sonra fatihe baglanacaksınız. Direk fatihe bağlanmaz. Genişletmek için tıkla... bugun 5-10 kez denedim ama olmadi. onceden oluyordu ama ben yarin tekrar deneyeyim
TEKNOLOJİPEREST dedi: Bugün okulda vpnify kullandım çalışıyordu. Hocam önce kendi internetizle bağlanıp saha sonra fatihe baglanacaksınız. Direk fatihe bağlanmaz. Genişletmek için tıkla... bugun 5-10 kez denedim ama olmadi. onceden oluyordu ama ben yarin tekrar deneyeyim
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Mart 2024 #17 adildo dedi: bugun 5-10 kez denedim ama olmadi. onceden oluyordu ama ben yarin tekrar deneyeyim Genişletmek için tıkla... Ben daha öğlen bağlanmıştım dediğiniz gibi yarın tekrar deneyin.
adildo dedi: bugun 5-10 kez denedim ama olmadi. onceden oluyordu ama ben yarin tekrar deneyeyim Genişletmek için tıkla... Ben daha öğlen bağlanmıştım dediğiniz gibi yarın tekrar deneyin.
adildo Zeptopat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #18 TEKNOLOJİPEREST dedi: Ben daha öğlen bağlanmıştım dediğiniz gibi yarın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... bu agi unut dedim tekrar giris yaptim oldu sonunda
TEKNOLOJİPEREST dedi: Ben daha öğlen bağlanmıştım dediğiniz gibi yarın tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... bu agi unut dedim tekrar giris yaptim oldu sonunda
3g3_Kon Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 223 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA1019NT RTX 4050 70W Intel i7-13700H HK 2x8 GB RAM DDR4 CL22 HK 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 7 Mayıs 2024 #19 TEKNOLOJİPEREST dedi: Bunun sebebini bilen var mı bir sürü VPN indirdim fakat hiçbiri bağlanmıyor. Engellemiş olabilirler mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky dışında düzgün çalışan çok yok, onun dışındaki vpnler bağlanmıyor bile hatta bazen kaspersky bağlanmadığı bile oluyor.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Bunun sebebini bilen var mı bir sürü VPN indirdim fakat hiçbiri bağlanmıyor. Engellemiş olabilirler mi? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky dışında düzgün çalışan çok yok, onun dışındaki vpnler bağlanmıyor bile hatta bazen kaspersky bağlanmadığı bile oluyor.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Mayıs 2024 #20 3g3_Kon dedi: Kaspersky dışında düzgün çalışan çok yok, onun dışındaki vpnler bağlanmıyor bile hatta bazen kaspersky bağlanmadığı bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Vpnify düzenli bir şekilde bağlanıyor. Hatta şu an vpnify ile yazıyorum.
3g3_Kon dedi: Kaspersky dışında düzgün çalışan çok yok, onun dışındaki vpnler bağlanmıyor bile hatta bazen kaspersky bağlanmadığı bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Vpnify düzenli bir şekilde bağlanıyor. Hatta şu an vpnify ile yazıyorum.