PislickB3 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 109 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #21 Berkant29 dedi: Hocam Samsung'dan mı almıştınız? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım. Az önce tekrar başvuru yaptım vkn numarasını falan tekrardan dikkatlice yazdım bakalım ne olacak.
Berkant29 dedi: Hocam Samsung'dan mı almıştınız? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım. Az önce tekrar başvuru yaptım vkn numarasını falan tekrardan dikkatlice yazdım bakalım ne olacak.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 12 Aralık 2023 #22 PislickB3 dedi: Hepsiburada'dan aldım. Az önce tekrar başvuru yaptım vkn numarasını falan tekrardan dikkatlice yazdım bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Satıcı kimdi hocam.
PislickB3 dedi: Hepsiburada'dan aldım. Az önce tekrar başvuru yaptım vkn numarasını falan tekrardan dikkatlice yazdım bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Satıcı kimdi hocam.
PislickB3 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 109 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #23 Berkant29 dedi: Satıcı kimdi hocam. Genişletmek için tıkla... Birtane Telekom gibi bir şeydi.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 12 Aralık 2023 #24 PislickB3 dedi: Bir tane Telekom gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Yani tanınmadık biri? Peki hocam faturanız eksiksiz miydi?
PislickB3 dedi: Bir tane Telekom gibi bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Yani tanınmadık biri? Peki hocam faturanız eksiksiz miydi?
BLuXsee Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #25 Medimark da red yemişse bakanlık faturada bir sıkıntı mı fark ediliyor ben anlamadım amazondann alanlar onay alan çok var şuan da
Medimark da red yemişse bakanlık faturada bir sıkıntı mı fark ediliyor ben anlamadım amazondann alanlar onay alan çok var şuan da
P pecerdi Femtopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #26 Samsung sitesinden M34 aldım başvurudan sonra aynı sorunu bende aldım bir çözüm bulabilen var mı?
BLuXsee Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #27 pecerdi dedi: Samsung sitesinden M34 aldım başvurudan sonra aynı sorunu bende aldım bir çözüm bulabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Al burdan yak 5 kişi olduk red yiyen. Gsb ve samsungla iletişime geçtim sonuç çıkmadı. Cimere yazdım hocam olsan cevap bekliyorum
pecerdi dedi: Samsung sitesinden M34 aldım başvurudan sonra aynı sorunu bende aldım bir çözüm bulabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Al burdan yak 5 kişi olduk red yiyen. Gsb ve samsungla iletişime geçtim sonuç çıkmadı. Cimere yazdım hocam olsan cevap bekliyorum
F fs1305 Femtopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2023 #28 Ben de Samsung Shop'tan A24 aldım, ayın 9'unda GSB'ye başvurdum. Öğrenciliğim onaylanmış, diğer koşullar inceleniyormuş. Adım gibi eminim, başvuruda bir hata yapmadım. İnşallah ben de red yemem
Ben de Samsung Shop'tan A24 aldım, ayın 9'unda GSB'ye başvurdum. Öğrenciliğim onaylanmış, diğer koşullar inceleniyormuş. Adım gibi eminim, başvuruda bir hata yapmadım. İnşallah ben de red yemem
O offf Zeptopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Aralık 2023 #29 Bende Trendyol'dan aldım baktın Red yemişim. Ama her şeyi de harfi harfine yazdım.
UnserRommel Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 179 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #30 M34 başvurumun fatura bilgileri onaylandı arkadaşlar. Onay almayanlar dikkatlice doldurup bir daha başvursunlar.
M34 başvurumun fatura bilgileri onaylandı arkadaşlar. Onay almayanlar dikkatlice doldurup bir daha başvursunlar.