Fatura fazla yansıtılmış

sEmİh52

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar ben eylül aylarında tarifeli için 249 ₺ paketi satın alırken hem faturalı hattı taahhütle tarife %45 indirim 12 ay sözü vardır. Fakat benim başına gelen olaylar oldu ilk ay sonraki ek ödeme için 249 ₺ idi bana gelen faturalı 424 ₺ yansıtmış 5 aydır boşuna israf ettim. zamanında pişman oldum kusura bakmayın bunu hakkını savunacağım bu arada geçen sene de kullandım 2023 - 2024 kadar hiç sorun yaşamadım. Neyden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan var mı? Bu sorunu çözmek için müşteri hizmetlerinde sence yararlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturasıza geç uygun faturalı tarife bekle gelince geç ya da başka operatöre geç uygun tarife veren.

Faturasıza geç uygun faturalı tarife bekle gelince geç ya da başka operatöre geç uygun tarife veren.
kardeşim anladım onu bilirim ama tüketici hakkını bulursam ben o parayı vermektense boşuna gitmesin diye uğraşıyorum bunu yapanları Allah akıl fikir versin her yer hayat lüks pahalılık dönemi yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…