Merhaba, telefon faturamı ödemeyi geciktirmiştim. Hat kısıtlama tarihine 1 gün kala dışarıdan fatura ödeyen bir yere gittim ve faturamı ödedim. Adam bana 18 yaşını doldurdun mu diye sordu falan (bu da konu ile alakalı olabilir diye söylüyorum) ödeme fişini verdi. Eve geldiğimde fatura ödenmişti ama telefonuma fatura numarası diye uzun bir kod geldi. Bu kod nedir? (yine bir kaç kere dışarıdan faturamı ödemiştim böyle bir numara gelmemişti)
İşletmeler fatura kestiklerinde her faturanın benzersiz bir numarası olur. Bir sorun ya da anormallik yok. Bilgilendirme mesajı diye düşünün. Ödendiğini kanıtlamanız için bir araç.
Merhaba, telefon faturamı ödemeyi geciktirmiştim. Hat kısıtlama tarihine 1 gün kala dışarıdan fatura ödeyen bir yere gittim ve faturamı ödedim. Adam bana 18 yaşını doldurdun mu diye sordu falan (bu da konu ile alakalı olabilir diye söylüyorum) ödeme fişini verdi. Eve geldiğimde fatura ödenmişti ama telefonuma fatura numarası diye uzun bir kod geldi. Bu kod nedir? (yine birkaç kere dışarıdan faturamı ödemiştim böyle bir numara gelmemişti)
Hocam hayırlı akşamlar Vodafone için konuşacağım her telefon numarasının bir de fatura numarası olur müşteriler isterse numaradan isterse fatura numarası üzerinden şubelerden ödeme sağlayabilir. Genelde kurumsal hatlar fatura numarasını bayilerden fatura ödeme işlemi sırasında söyleyip fatura öderler. Eğer faturanız ödendi ise sorun yoktur.