Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 26 Temmuz 2020 #11 Online fatura varsa sıkıntı olmaz ama fatura hiç yoksa sıkıntı olabilir gerçi işlemcinin garantisi pek önemli değil bozulan bir şey değil.
Online fatura varsa sıkıntı olmaz ama fatura hiç yoksa sıkıntı olabilir gerçi işlemcinin garantisi pek önemli değil bozulan bir şey değil.
okansen14 Kilopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 947 Çözümler 2 26 Temmuz 2020 #12 Hepsiburada tarzı sitelerde sipariş geçmişinden online faturasına ulaşabilir alan kişi.
BeK00 Megapat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 697 Çözümler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #13 Ben eski Vatan Bilgisayar çalışanıyım. İşlemciyi garantiye getiren görmedim. İşlemci zor bozulan bir şey.
Ben eski Vatan Bilgisayar çalışanıyım. İşlemciyi garantiye getiren görmedim. İşlemci zor bozulan bir şey.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #14 Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. Yarın alacağım işlemciyi.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 27 Temmuz 2020 #15 Marla Singer dedi: Online fatura varsa sıkıntı olmaz ama fatura hiç yoksa sıkıntı olabilir gerçi işlemcinin garantisi pek önemli değil bozulan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Genelde zaten garanti kağıdından çok fatura ile işlem yapıyorlar.
Marla Singer dedi: Online fatura varsa sıkıntı olmaz ama fatura hiç yoksa sıkıntı olabilir gerçi işlemcinin garantisi pek önemli değil bozulan bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Genelde zaten garanti kağıdından çok fatura ile işlem yapıyorlar.