Faturalı tarife önerisi

Bütçe
200
Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
Şu an Türk Telekom kullanıyorum. 15GB 170 TL ödüyorum. Taahhüdüm doluyor. Geçebileceğim tarife var mıdır ya da başka operatörlerden hangisine geçebilirim? Netgsm tarzı operatörlere sıcak bakmıyorum.

Geçenlerde bayide hanımı geçirdik 3-5 gün oluyor. Vodafone 20GB 1000dk 180TL.

Vodafone'da tarifenin fiyatından ucuzuna geçemiyorsun saçma bir olayı var olsa bende geçerdim taahhüt bitti 70 TL'lik fatura 255 TL oldu.

Rezillik Vodafone bende şubeye gittim o hatta geçmek istedim geçirdiler 2 gün sonra geldim dedim aktif olmadı bir sıkıntı mı var? Bana sizinkini unutmuşuz o pakette bitti sizi 8 GB 200 TL tarifesine geçirelim dediler.

Ya hocam Adana'da çekmiyor ya özellikle üniversite de kanser oluyorum. Evde bile şebeke yok hatası aldığımı bilirim :d.

Şu anda var mı bilmiyorum Turkcell ara ara hattını Turkcell taşıyana güzel paketler sunuyor faturalı da 20 GB vergi dahil 165 TL 8 aydır kullanıyorum.

Genelde taahhüt dolmadan önce seni arıyorlar farklı tarifeler sunuyolar sende fırsatlara sıcak bakmadığını, kullandığın tarifenin bazı zamanlarda yetersiz olduğunu ve daha iyi tarife bulamazsa hat değişikliğine gidebileceğini falan belirt. Gelenek gibi bir şey bu zaten. Sana daha güzel ve cazip tarife öneriyorlar müşteri kaybetmemek için. Onun dışında TT mobil uygulamasından tarife paketleri geliyor. 15 gün önce 30 GB 1000 DK 250 SMS 160 lira teklifi geldi uygulamadan direkt tarifeye geçtim.

Evet arkadaşlar TT seni aradığında çok ucuza veriyorlar dedi onları da bekliyorum aynı zamanda.

Şu anda var mı bilmiyorum Turkcell ara ara hattını Turkcell taşıyana güzel paketler sunuyor faturalı da 20 GB vergi dahil 165 TL 8 aydır kullanıyorum.

Çok iyi olurdu böyle bir şey.

Evet arkadaşlar TT seni aradığında çok ucuza veriyorlar dedi onları da bekliyorum aynı zamanda.

Mutlaka daha iyi bir teklif almaya çalış bulunduğun tarifeden. Konuşma esnasında baskın taraf sen ol ki sakat teklif falan önerip kilitlemesinler. Önceki tarifem 2 GB 90 lira idi (evet şaka gibi) 3 tane farklı tarife önerdi hiçbirini kabul etmedim "Sadece faturasıza geçmek istiyorum, hiçbir tarifeye sıcak bakmıyorum şuan." dedim gitgide güzel tarifeler önermeye başladılar. Faturasıza geçmiştim konuşmanın sonucunda planlarım dolayısıyla. Geçenlerde de dediğim gibi bu faturalı tarifeyi uygulamadan satın aldım.

Ben 2. Hattımı netgsm geçirdim keyfim acayip yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…