Y yalnızkral Zeptopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Gigabyte 2060 ekran kartıma servis iade değişim raporu veridi. Faturası yok ve firma elinde olmadığını iddia ederek ne muadilini veriyor ne de değişim yapıyor. faturası olmadan işlem yapamayız diyorlar. Faturası firmanın sisteminde kayıtlı ama müşteri haklarından dolayı işlem yapmıyorlar. kartı ikinciel sıfır kapalı kutu olarak aldım aldığım kişiye ulaşamıyorum Yasal olarak hakkım nedir? Son düzenleme: 21 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar, Gigabyte 2060 ekran kartıma servis iade değişim raporu veridi. Faturası yok ve firma elinde olmadığını iddia ederek ne muadilini veriyor ne de değişim yapıyor. faturası olmadan işlem yapamayız diyorlar. Faturası firmanın sisteminde kayıtlı ama müşteri haklarından dolayı işlem yapmıyorlar. kartı ikinciel sıfır kapalı kutu olarak aldım aldığım kişiye ulaşamıyorum Yasal olarak hakkım nedir?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 21 Haziran 2022 #2 Fatura kimin üstüneyse o kişi faturayı talep edebilir aldığı yerden.
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #3 yalnızkral dedi: Merhaba arkadaşlar, Gigabyte 2060 ekran kartıma servis iade değişim raporu veridi. Faturası yok ve firma elinde olmadığını iddia ederek ne muadilini veriyor ne de değişim yapıyor. Faturası olmadan işlem yapamayız diyorlar. Faturası firmanın sisteminde kayıtlı ama müşteri haklarından dolayı işlem yapmıyorlar. Yasal olarak hakkım nedir? Genişletmek için tıkla... E faturanızın emailinizde vardır bir bakın derim.
yalnızkral dedi: Merhaba arkadaşlar, Gigabyte 2060 ekran kartıma servis iade değişim raporu veridi. Faturası yok ve firma elinde olmadığını iddia ederek ne muadilini veriyor ne de değişim yapıyor. Faturası olmadan işlem yapamayız diyorlar. Faturası firmanın sisteminde kayıtlı ama müşteri haklarından dolayı işlem yapmıyorlar. Yasal olarak hakkım nedir? Genişletmek için tıkla... E faturanızın emailinizde vardır bir bakın derim.
Y yalnızkral Zeptopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #4 540312 dedi: Fatura kimin üstüneyse o kişi faturayı talep edebilir aldığı yerden. Genişletmek için tıkla... Fatura sahibine ulaşamıyorum Solistrakya dedi: E faturanızın emailinizde vardır bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... faturası benim adıma değil aldığım kişiye ulaşamıyorum çok zaman oldu
540312 dedi: Fatura kimin üstüneyse o kişi faturayı talep edebilir aldığı yerden. Genişletmek için tıkla... Fatura sahibine ulaşamıyorum Solistrakya dedi: E faturanızın emailinizde vardır bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... faturası benim adıma değil aldığım kişiye ulaşamıyorum çok zaman oldu
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 21 Haziran 2022 #5 yalnızkral dedi: Fatura sahibine ulaşamıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun yapacak bir şey yok, size yeni kart veremezler öyle bir yetkileri yok.
yalnızkral dedi: Fatura sahibine ulaşamıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman geçmiş olsun yapacak bir şey yok, size yeni kart veremezler öyle bir yetkileri yok.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 21 Haziran 2022 #6 yalnızkral dedi: Fatura sahibine ulaşamıyorum faturası benim adıma değil aldığım kişiye ulaşamıyorum çok zaman oldu Genişletmek için tıkla... Yapacak birşey yok. Ya ulaşacaksin ya ulaşacaksin.
yalnızkral dedi: Fatura sahibine ulaşamıyorum faturası benim adıma değil aldığım kişiye ulaşamıyorum çok zaman oldu Genişletmek için tıkla... Yapacak birşey yok. Ya ulaşacaksin ya ulaşacaksin.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.448 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #7 Talebi iptal etme gibi bir hakkın yok mu? Veya ücret karşılığında tamir vs.
Y yalnızkral Zeptopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #8 üstünden geçmiş birbuçuk sene çok zor cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar NoBMPR R8 dedi: Talebi iptal etme gibi bir hakkın yok mu? Veya ücret karşılığında tamir vs. Genişletmek için tıkla... malesef hiçbirşey yapmıyorlar sadece değişim raporum mevcut fatura olmadanda hiçbir işlem yapmıyorlar
üstünden geçmiş birbuçuk sene çok zor cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar NoBMPR R8 dedi: Talebi iptal etme gibi bir hakkın yok mu? Veya ücret karşılığında tamir vs. Genişletmek için tıkla... malesef hiçbirşey yapmıyorlar sadece değişim raporum mevcut fatura olmadanda hiçbir işlem yapmıyorlar
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.448 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #9 yalnızkral dedi: Üstünden geçmiş bir buçuk sene çok zor. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Maalesef hiçbir şey yapmıyorlar sadece değişim raporum mevcut. Fatura olmadan da hiçbir işlem yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Talebi iptal edip kartı geri alabilmeniz gerek. Ben mi yanlış biliyorum? Kart serviste kalamaz ki.
yalnızkral dedi: Üstünden geçmiş bir buçuk sene çok zor. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Maalesef hiçbir şey yapmıyorlar sadece değişim raporum mevcut. Fatura olmadan da hiçbir işlem yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Talebi iptal edip kartı geri alabilmeniz gerek. Ben mi yanlış biliyorum? Kart serviste kalamaz ki.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 21 Haziran 2022 #10 yalnızkral dedi: üstünden geçmiş birbuçuk sene çok zor cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar malesef hiçbirşey yapmıyorlar sadece değişim raporum mevcut fatura olmadanda hiçbir işlem yapmıyorlar Genişletmek için tıkla... Kartı geri alabilirsin. İşlem yaptırtmadan.
yalnızkral dedi: üstünden geçmiş birbuçuk sene çok zor cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar malesef hiçbirşey yapmıyorlar sadece değişim raporum mevcut fatura olmadanda hiçbir işlem yapmıyorlar Genişletmek için tıkla... Kartı geri alabilirsin. İşlem yaptırtmadan.