Faturasız hat önerisi

OuzhanT

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sonunda telefonuma bir hat alacağım. Her ay interneti kullanmasam bile para vermek istemediğimden faturalı hat yerine faturasız hat almak istiyorum. Hem iyi çeken bir internete sahip hem de tuzlu olmayan bir faturasız hat almak istiyorum ve şu an da İzmir'de yaşıyorum.

TT firmasının 3-6 aylık tarifeleri bulunuyor bakabilirsiniz.

Bimcell öneririm Türk Telekom alt yapısını kullanıyor fiyatları daha ucuz. İlk hat alımında 9GB DK ve SMS veriyor.

Eğer her öyle bir düşünceniz varsa türkcell veya Türk Telekom'da yıllık paketler mevcut yılda 1 kere paket alıyorsunuz oda 600 700 tl arası 12 ay boyunca paket içeriklerini kullanabilirsiniz mesela internetiniz bittiğinde yine aynı şekilde üstüne internet paketi alıp kullanabilirsiniz..

Hocam, dediğim gibi aşım sıkıntıları yaşamak istemediğimden faturasız almayı düşünüyorum. Turkcell kaliteli bir internet sağlayıcısı ama çok pahalı. Şu an Turkcell'i ikinci sırada bekletiyorum. Bir de hocam, BİMCELL Türk Telekom altyapısını kullanıyor ve daha uygun bir fiyata sahip. İkisi arasındaki fark nedir?

BİMCELL öneririm.

BİMCELL öneririm Türk Telekom altyapısını kullanıyor fiyatları daha ucuz. İlk hat alımında 9GB DK ve SMS veriyor.

Hocam, BİMCELL de çekme, kasma vb. internet sıkıntıları yaşar mıyım?

Hocam, tarifeler gayet iyiymiş. Bir de hocam, Türk Telekom ile BİMCELL arasındaki farklar nedir?

Hocam, tarifeler gayet iyiymiş. Bir de hocam, Türk Telekom ile BİMCELL arasındaki farklar nedir?
Aynı altyapıyı kullanıyorlar (BİMCELL, TT alt firmasıydı sanırım, tam emin değilim) ama BİMCELL, TT firmasının düşük hızlı paketi diyebiliriz. Çekim gücü TT firmasından daha düşük.

Anlıyorum hocam. Peki hem fiyat uygunluğu açısından hem de çekim gücü açısından hangisi daha iyidir?

TT 50GB Faturasız 3-6 aylık paketleri bence gayet iyi. Çekim gücü olarak TURKCELL'den sonra en iyi firma.

Türk Telekom'un çektiği yerlerde çekim sorunu yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…