D dudevar22 Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.135 Çözümler 51 Yer Bursa 13 Kasım 2024 #2 dudevar22 dedi: Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Netgsm olabilir kim 1 GB ister uygulamasından internet kazanabilirsin uygun fiyatlara.
dudevar22 dedi: Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Netgsm olabilir kim 1 GB ister uygulamasından internet kazanabilirsin uygun fiyatlara.
Therenszgc Picopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 4 13 Kasım 2024 #3 dudevar22 dedi: Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hocam sim kartınız yok ise eğer Bimcell sim kart alıp ucuza daha sonra farklı firmalara taşıyabilirsiniz. HakanXD dedi: Netgsm olabilir kim 1 GB ister uygulamasından internet kazanabilirsin uygun fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Netgsm zam yaptı ve fiyatlar duyduğuma göre baya bi yükselmiş.
dudevar22 dedi: Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Hocam sim kartınız yok ise eğer Bimcell sim kart alıp ucuza daha sonra farklı firmalara taşıyabilirsiniz. HakanXD dedi: Netgsm olabilir kim 1 GB ister uygulamasından internet kazanabilirsin uygun fiyatlara. Genişletmek için tıkla... Netgsm zam yaptı ve fiyatlar duyduğuma göre baya bi yükselmiş.
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #4 Netgsm sıkıntılı!
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.135 Çözümler 51 Yer Bursa 13 Kasım 2024 #5 tagsib dedi: Netgsm sıkıntılı! Genişletmek için tıkla... Therenszgc dedi: Hocam SIM kartınız yok ise eğer BİMCELL SIM kart alıp ucuza daha sonra farklı firmalara taşıyabilirsiniz. Netgsm zam yaptı ve fiyatlar duyduğuma göre bayağı bir yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Hala kabul edilebilir seviyede burada kimseyi mağdur edebileceklerini sanmiyorum zaten faturasız hat alacakmış.
tagsib dedi: Netgsm sıkıntılı! Genişletmek için tıkla... Therenszgc dedi: Hocam SIM kartınız yok ise eğer BİMCELL SIM kart alıp ucuza daha sonra farklı firmalara taşıyabilirsiniz. Netgsm zam yaptı ve fiyatlar duyduğuma göre bayağı bir yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Hala kabul edilebilir seviyede burada kimseyi mağdur edebileceklerini sanmiyorum zaten faturasız hat alacakmış.
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #6 HakanXD dedi: Hala kabul edilebilir seviyede burada kimseyi mağdur edebileceklerini sanmiyorum zaten faturasız hat alacakmış. Genişletmek için tıkla... Hayır Netgsm Turkcell ile olan davalarından dolayı Turkcell askıya aldı işlemleri kullanıcılar hat alsa bile aktif edemiyorlar Turkcell izin vermiyor davayı Netgsm kazanmasına rağmen. Cimere yönlendiriyor netgsm
HakanXD dedi: Hala kabul edilebilir seviyede burada kimseyi mağdur edebileceklerini sanmiyorum zaten faturasız hat alacakmış. Genişletmek için tıkla... Hayır Netgsm Turkcell ile olan davalarından dolayı Turkcell askıya aldı işlemleri kullanıcılar hat alsa bile aktif edemiyorlar Turkcell izin vermiyor davayı Netgsm kazanmasına rağmen. Cimere yönlendiriyor netgsm
D dudevar22 Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #7 Therenszgc dedi: Hocam SIM kartınız yok ise eğer BİMCELL SIM kart alıp ucuza daha sonra farklı firmalara taşıyabilirsiniz. Netgsm zam yaptı ve fiyatlar duyduğuma göre bayağı bir yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederiz
Therenszgc dedi: Hocam SIM kartınız yok ise eğer BİMCELL SIM kart alıp ucuza daha sonra farklı firmalara taşıyabilirsiniz. Netgsm zam yaptı ve fiyatlar duyduğuma göre bayağı bir yükselmiş. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederiz
Therenszgc Picopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 4 13 Kasım 2024 #8 dudevar22 dedi: Bilgi için teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #9 dudevar22 dedi: Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bimcell.
dudevar22 dedi: Merhaba. Ben faturası hat almak istiyorum. Öğrenciyim en ucuz ve uygun SIM kart fiyatını ve ismini yazar misiniz? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bimcell.
Therenszgc Picopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 4 13 Kasım 2024 #10 kingyiğit123 dedi: Bimcell. Genişletmek için tıkla... Söyledim.