E eypcetin Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/drive/folders/1cljJDw3N-DcipfmsUMRAgtRbMYmms1PO?usp=sharing RAM 24 Merhaba, 2 gündür bilgisayarda konu başlığında belirtmiş olduğum mavi ekran hatasını alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Minidump: Minidump - Google Drive Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2025
Merhaba, 2 gündür bilgisayarda konu başlığında belirtmiş olduğum mavi ekran hatasını alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Minidump: Minidump - Google Drive
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 25 Mart 2025 #2 Merhaba, Memtest86 ile RAM'lerinizi test eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak sistemde depolama olarak ne var? Artı 0 Eksi
Merhaba, Memtest86 ile RAM'lerinizi test eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak sistemde depolama olarak ne var?
KS KS E eypcetin Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 GFYT dedi: Merhaba, Memtest86 ile RAM'lerinizi test eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak sistemde depolama olarak ne var? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Depolama olarak Samsung 850 Pro 512 GB SSD bulunmaktadır. Sistem güç içerisinde aktif olarak çalışması gerektiği için Memtest86 yapamadım bu akşam yaptıracağım dönüş sağlarım. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Merhaba, Memtest86 ile RAM'lerinizi test eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak sistemde depolama olarak ne var? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Depolama olarak Samsung 850 Pro 512 GB SSD bulunmaktadır. Sistem güç içerisinde aktif olarak çalışması gerektiği için Memtest86 yapamadım bu akşam yaptıracağım dönüş sağlarım.