Favicon. İco nedir?

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Arkadaşlar bu gün Kaspersky web sitesi engelledi uyarı geldi, tür favicon. İco tehdid yüksek dedi format atsam geçer mi ya da bu virüs modeme bulaşır mı?

Engellemiş işte tam tarama yapın. Bir şey yok diyorsa yoktur.

Favicon objesi uygulamaların/sitelerin ikonudur. Örneğin technopatın faviconu tarayıcının sekme kısmında gördüğün yeşil power tuşu şeklindedir.

Engellemiş işte tam tarama yapın. Bir şey yok diyorsa yoktur.

Ben format attım bir sorun olmaz değil mi?
Yenilenmez.

Favicon objesi uygulamaların/sitelerin ikonudur. Örneğin Technopat'ın faviconu tarayıcının sekme kısmında gördüğün yeşil Power tuşu şeklindedir.

Bilmiyorum hocam tek sorum bu virüs format atsam geçermi ya da Wi-Fi'a bulaşır mı?

Faviconlar virüs değildir.

Tamam efendim Kaspersky uyarı verdi pishingden eğer favicon virüs değilse neye vermiş olabilir ben JavaScript trojanı diye bir şey görmüştüm olabilir mi?

Tamam efendim Kaspersky uyarı verdi pishingden eğer favicon virüs değilse neye vermiş olabilir ben JavaScript trojanı diye bir şey görmüştüm olabilir mi?
Uyarıyı sanırım bir siteye girerken aldın. Siteye gömülü injector virüsleri varsa bu virüsler tespit edilemesin diye ana hat adresini favicon göstermiştir. Sorun faviconda değildir yani.

Uyarıyı sanırım bir siteye girerken aldın. Siteye gömülü injector virüsleri varsa bu virüsler tespit edilemesin diye ana hat adresini favicon göstermiştir. Sorun faviconda değildir yani.
Format atsam geçermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…