ibrahimkahraman Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Favorilerimi/Sık kullanılanlarımı bir bilgisayardan diğerine taşımanın yolu var mı?
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Mart 2021 #2 ibrahimkahraman dedi: Favorilerimi/Sık kullanılanlarımı bir bilgisayardan diğerine taşımanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hesap açıp taşıyabilirsin. Artı 0 Eksi
ibrahimkahraman dedi: Favorilerimi/Sık kullanılanlarımı bir bilgisayardan diğerine taşımanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hesap açıp taşıyabilirsin.
KS KS ibrahimkahraman Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 YFK dedi: Hesap açıp taşıyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanki favorilerim herhangi bir hesapda değil hesap açarsam silinirler diye korkuyorum 150-200 tane sayfa var silinirler mi ? Son düzenleme: 5 Mart 2021 Artı 0 Eksi
YFK dedi: Hesap açıp taşıyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanki favorilerim herhangi bir hesapda değil hesap açarsam silinirler diye korkuyorum 150-200 tane sayfa var silinirler mi ?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 6 Mart 2021 #4 Herhangi bir tarayıcıdaki yer işaretleri ve ayarları .html dosyası olarak masaüstüne nasıl kaydedilir? Format attıktan sonra Chrome, Mozilla vs. tarayıcılara aynı ayarları yüklemek istiyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Herhangi bir tarayıcıdaki yer işaretleri ve ayarları .html dosyası olarak masaüstüne nasıl kaydedilir? Format attıktan sonra Chrome, Mozilla vs. tarayıcılara aynı ayarları yüklemek istiyorum. www.technopat.net
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 6 Mart 2021 #5 ibrahimkahraman dedi: Hocam şuanki favorilerim herhangi bir hesapda değil hesap açarsam silinirler diye korkuyorum 150-200 tane sayfa var silinirler mi ? Genişletmek için tıkla... Hesaptan kastın eşitlemek ise silinmezler. Artı 0 Eksi
ibrahimkahraman dedi: Hocam şuanki favorilerim herhangi bir hesapda değil hesap açarsam silinirler diye korkuyorum 150-200 tane sayfa var silinirler mi ? Genişletmek için tıkla... Hesaptan kastın eşitlemek ise silinmezler.
G goxostar Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 119 6 Mart 2021 #6 chrome://bookmarks/ Bu adrese gir. Sağ üstten üç noktaya tıkla > Yer işaretlerini dışa aktar. Size bir html dosyası verecek yedek olarak. Bunu daha sonra aynı bölümden yer işaretlerini içe aktar diye gösterirseniz favorileriniz tekrar gelir. Artı 0 Eksi
chrome://bookmarks/ Bu adrese gir. Sağ üstten üç noktaya tıkla > Yer işaretlerini dışa aktar. Size bir html dosyası verecek yedek olarak. Bunu daha sonra aynı bölümden yer işaretlerini içe aktar diye gösterirseniz favorileriniz tekrar gelir.