Fazeon monitör ölü piksel test modundan çıkmıyor

Eryeoe

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Fazeon x24f165s
Geçtiğimiz günlerde İtopya'dan Fazeon monitör satın aldım ve monitörü 1 saat önce kurdum. Kurulduğu saniyeden beri monitör sürekli kırmızı yeşil mavi gibi renkler gösteriyor. HDMI kablosuyla bağladığımda sistem monitörü tanıyor, bilgileri vs. geliyor hatta monitör üzerindeki kulaklık girişine ses bile yolluyor ama monitörü bu RGB testi modundan çıkartamıyorum. Monitörün altındaki butonlar hiçbir şekilde çalışmıyor, yalnızca güç tuşu ve ışığı çalışıyor. Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu dostlar?

Ekleme: İtopya'yı aradığımda 5 dk önce kutusundan çıkan ürün için servisine danışmamı önerdiler.

Kullanma kılavuzunda butonlara basılı tutma gibi bir yönerge var mı acaba? İnternette kılavuza rastlayamadım. Belki manuel olarak kapatabilirsin diye soruyorum.

Böyle bir markadan beklenir zaten. HDMI kablosunu tak çıkar falan yapın soketlere üfleyin.

İtopya'dan iade kodu aldım, yarın UPS şubesine bırakacağım. Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş, bildiği markalardan şaşmayacak insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…