Fazeon X24F166P 24" yan ekran olarak nasıldır?

jensue

Decapat
Daha fazla  
Fazeon X24F166P 24" 165Hz 5ms IPS FHD HDMI + DP Pivot Gaming Monitör. Yazılım ve editörlük ile uğraşıyorum ve artık bir yan ekrana ihtiyacım var. Bu model uygun gözüküyor fakat emin olamıyorum. Tavsiye eder misiniz ya da önerebileceğiniz farklı monitörler var mı? Masam çok büyük olmadığı için dik kullanmayı düşünüyorum. Pivotlu olursa iyi olur ama şart da değil. Önerilerinize açığım.

Yani almışken kaliteli bir monitör almak daha mantıklı, https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html bütçenize uygun mu? Değilse ürünün kronikleri bilinmiyor, paneliyle ilgili sorun yaşayan kişiler olmuş, yine de siz bilirsiniz.

Monitör 10 numara duruyor. Enişteme hediye olarak yan ekran KTC 2K 100Hz monitör almıştık. Yılların ASUS, HP, Samsung, AOC, MSI, Philips'lerine taş çıkartıyor şu anda. Benim 'eşek yükü parayla aldığım ASUS, Lenovo vs.' monitörlerde ekran yanığı ölü piksel vs. çıkarken bu KTC 1.5 yılını dolduracak.
Attığınız monitör o fiyata şahane ve kullanıcı yorumları iyi şikayetler az.
Bu fiyata hem pivot hem de IPS 165Hz monitör bulmak oldukça zor. Alın kullanın, hele 2. monitörse bu kadar kasmaya gerek yok. Paneller çok gelişti eskiden olduğu gibi arıza olayları az. İçinde 10 yıllık panel yoksa sıkıntı çıkartmaz.

Almışken bunu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…