Elektronik Fazeon X24F200 200 Hz monitör 4299TL!

Aşağıda bıraktıklarım süper monitörler demiyorum, ancak tek belirgin fark ortalama 30Hz geride olmaları ki bu da çok gözle fark edilebilir bir fark değil bu Hz bandında. En azından markalı ve bozulduğunda muhatap bulma ihtimalleri daha yüksek ürünler. 4299 TL'nin üzerini çizip 3000-3500 TL altında bir fiyat yazsalar evet indirim var ve şansımızı denemeye değer diyebilirdik. Şu fiyatı ile bence de pek bir avantajı yok gibi.

Markanın sitesinde doğru düzgün bilgi yok garanti vs gibi durumlar için. Gizlilik sözleşmesi de yok markaya dair. İnternette de hiçbir bilgi bulunmuyor, muhtemelen yerli bir firmanın Çinlilere yaptırdığı ürünler. Bilinmeyen ürünlerin indirim olarak paylaşılması bana garip geliyor.

Büyük ihtimal kağıt üzerinde 200hz olduğundan 180hz ile hiçbir fark olmayacak. Aynı monitörü başka yerli markalar da satıyordu. Yani muhtemelen Made in China.

Bende aynı ürün üzerine Fazeon'a merak saldım ve biraz araştırdım. Sitelerinde "Faze Technology Corp." firmasından doğduklarını ve Amerikan asıllı oldukları yazıyordu. Bu şirketi arattırıp sitelerine ulaştım. (Faze Technology Corp.) Siteleri tamamen çalışmayan bom boş bir yerdi monitörü çok beğenmiştim fakat güvenimi çok sarstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…