Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:57 #11 Taksi Naber Müdür dedi: Yakın bir zamanda sağlık kuruluşuna başvur. Genişletmek için tıkla... Aklıma şey geldi. Memlek askersiz mi kalacak diyen biri vardı.
Taksi Naber Müdür dedi: Yakın bir zamanda sağlık kuruluşuna başvur. Genişletmek için tıkla... Aklıma şey geldi. Memlek askersiz mi kalacak diyen biri vardı.
Cranz Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 338 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:59 #12 Kerem.1 dedi: Kalalım ya ne olacak en fazla ölürüz. Evet okullar denetime tabii tutulur diye düşünüyorum. Ülkede ki her şey usulüne uygun yapıldığı için onu da yaparlar. Genişletmek için tıkla... Okulları mecbur olarak öyle yapıyorlar. Yoksa fazla umursadıklarını düşünmüyorum.
Kerem.1 dedi: Kalalım ya ne olacak en fazla ölürüz. Evet okullar denetime tabii tutulur diye düşünüyorum. Ülkede ki her şey usulüne uygun yapıldığı için onu da yaparlar. Genişletmek için tıkla... Okulları mecbur olarak öyle yapıyorlar. Yoksa fazla umursadıklarını düşünmüyorum.
Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 232 Perşembe 16:05 #13 Taksi Naber Müdür dedi: Yakın bir zamanda sağlık kuruluşuna başvur. Genişletmek için tıkla... Bunun ben de biliyorum zaten. Ama bence sorum mantıklıydı, dağlık olduğu için ekipler daha geç gelmez mi?
Taksi Naber Müdür dedi: Yakın bir zamanda sağlık kuruluşuna başvur. Genişletmek için tıkla... Bunun ben de biliyorum zaten. Ama bence sorum mantıklıydı, dağlık olduğu için ekipler daha geç gelmez mi?
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:06 #14 Estas dedi: Bunun ben de biliyorum zaten. Ama bence sorum mantıklıydı, dağlık olduğu için ekipler daha geç gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Gerçekten önemli bir şey olursa helikopter kullanırlar. Yani hayır daha hızlı bile gelirler.
Estas dedi: Bunun ben de biliyorum zaten. Ama bence sorum mantıklıydı, dağlık olduğu için ekipler daha geç gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Gerçekten önemli bir şey olursa helikopter kullanırlar. Yani hayır daha hızlı bile gelirler.
Taksi Naber Müdür Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 575 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:17 #15 Estas dedi: Bunun ben de biliyorum zaten. Ama bence sorum mantıklıydı, dağlık olduğu için ekipler daha geç gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Dağlık yere ilk Jandarma gelir. Zaten ilk, okul vb. alanlara öncelik verilir.
Estas dedi: Bunun ben de biliyorum zaten. Ama bence sorum mantıklıydı, dağlık olduğu için ekipler daha geç gelmez mi? Genişletmek için tıkla... Dağlık yere ilk Jandarma gelir. Zaten ilk, okul vb. alanlara öncelik verilir.
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:20 #16 Taksi Naber Müdür dedi: Dağlık yere ilk Jandarma gelir. Zaten ilk, okul vb. alanlara öncelik verilir. Genişletmek için tıkla... Dağ da mahsur kaldığımda 112 polis göndermişti. Yunus polisi..
Taksi Naber Müdür dedi: Dağlık yere ilk Jandarma gelir. Zaten ilk, okul vb. alanlara öncelik verilir. Genişletmek için tıkla... Dağ da mahsur kaldığımda 112 polis göndermişti. Yunus polisi..