Yaptı ya bide elimin ayarı yok bastım çayı baş donmesi fln oldu ellerim titredi geçti bunlar ama gece nasıl uyucam onu bilmiyorum. Panik atak var birazda baş etmek zor cidden.Kafein hassasiyetinize göre değişiklik gösterir. Ben takviye şeklinde kullanıyorum, 200mg bile kalp çarpıntısı, el, kol ve bacakta titreme yapabiliyor bazen. Dikkatli olmak gerek.
Korkulacak bişe yok aslında ya.Yeşil çayın kafein miktarı fincan başına ortalama 30-50 mg ve kafeinin güvenli değeri günlük 400 mg'dır. Yani yeşil çay normal siyah çaya göre bile daha az kafein içerir ve güvenli değere ulaşmak için bile en az 8 bardak içmeniz gerekir. Ama belki kafein hassasiyetiniz daha fazla olabilir o yüzden bilemem ama genel olarak sağlıklı bir insanda bu miktarın hiçbir zararı olmaz.
Öğle saatlerinden sonra kafein tüketmek akıl kârı değil bence. Kafeinin vücuttan atılması uzun vakit alıyor.Yaptı ya bide elimin ayarı yok bastım çayı baş donmesi fln oldu ellerim titredi geçti bunlar ama gece nasıl uyucam onu bilmiyorum. Panik atak var birazda baş etmek zor cidden.
Şimdi içtim malasef akıl kârı değil.Öğle saatlerinden sonra kafein tüketmek akıl kârı değil bence. Kafeinin vücuttan atılması uzun vakit alıyor.
Evet hocam yani devam edip aşırı bir duruma gelmediyse yüksek ihtimal sorun yoktur. Bazen ilginç bir şekilde çok az kahve içsem bile çarpıntı yapabiliyor, normalde günlük 600-800 mg tüketirim ama bazen 1 fincan kahve bile etkileyebiliyor o anki duruma göre. Önemli olan güvenli değeri geçmemek ve sık tekrarlarsa azaltmak veya kesmek. Tamamen kendini dinleme meselesi. Şakaya gelmez dikkatli olunması gerekli cidden.Korkulacak bişe yok aslında ya.
Evet kesinlikle. Yarı ömrü bile 5 saat ki bana kalırsa uzun bir süre. Ayrıca verdiği geçici enerjik hissettirme etkisi geçtiği zaman normalde olacak olan enerji durumundan daha kötü seviyede hissettiriyor. Masum bir yşt*r*c* gibi.Öğle saatlerinden sonra kafein tüketmek akıl kârı değil bence. Kafeinin vücuttan atılması uzun vakit alıyor.
Olabiliyor hocam bazen insanların vucüt değerleri değişiyor dediğiniz gibi. Aç karnına içtiği zaman kötü yanlarıda oluyor.Evet hocam yani devam edip aşırı bir duruma gelmediyse yüksek ihtimal sorun yoktur. Bazen ilginç bir şekilde çok az kahve içsem bile çarpıntı yapabiliyor, normalde günlük 600-800 mg tüketirim ama bazen 1 fincan kahve bile etkileyebiliyor o anki duruma göre. Önemli olan güvenli değeri geçmemek ve sık tekrarlarsa azaltmak veya kesmek. Tamamen kendini dinleme meselesi. Şakaya gelmez dikkatli olunması gerekli cidden.
Evet kesinlikle. Yarı ömrü bile 5 saat ki bana kalırsa uzun bir süre. Ayrıca verdiği geçici enerjik hissettirme etkisi geçtiği zaman normalde olacak olan enerji durumundan daha kötü seviyede hissettiriyor. Masum bir yşt*r*c* gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.