Fazla maden suyu diyette ödem tutturur mu?

Ben kendim bir diyet uygulamış 1 ayda 15 kilo vermiştim, günde 5-6 tane içiyordum maden suyu. Bu kadar çok maden suyu içmek sağlıksızdır orası kesin ama ödem tutulumu yapmaz diye düşünüyorum.

Bende çok seviyorum maden suyunu 2 kere içiyorum daha enerjik his ediyorum ama ödemle alakasını görmedim.
Hocam eminim bu arkadaş 20+20 Bench Press yapıyor ama böyle detaylara takılıyor. Rahatınıza baksanıza bu kadar kasmanın gereği nedir? Sağlıksız bir iş yapılmıyor ki?

Ben kendim bir diyet uygulamış 1 ayda 15 kilo vermiştim, günde 5-6 tane içiyordum maden suyu. Bu kadar çok maden suyu içmek sağlıksızdır orası kesin ama ödem tutulumu yapmaz diye düşünüyorum.
1 ay carnivore yaptım. Günde 1 kilo tavuk birkaç yumurta istediğim kadar kuruyemiş vs. yedim ve 1 ayda ben de 10 kg verdim ama şimdi nasıl devam etsem pek bilemiyorum. Programınız nasıldı?

Hocam eminim bu arkadaş 20+20 Bench Press yapıyor ama böyle detaylara takılıyor. Rahatınıza baksanıza bu kadar kasmanın gereği nedir? Sağlıksız bir iş yapılmıyor ki?
Dostum Benchle bunun alakası yok. Vücuda sodyumu sokarsan ödem yapar bu zaten net bir durum. %1'le 5 le alakası da yok. Ödem tutarsa içmezsin olur biter ölüm kalım meselesi değil ya maden suyu.
Basitçe %1 daha iyi olabiliyorsan evet daha iyi olursun. Siz sanıyorsunuz ki her şey dışardan görünümünüzdeki %1'lik fark.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maden sularının içindeki mineraller ödem tutulumuna etki eder mi? Günde 4-5 tane en az içiyorum diyet sürecinde.
Her şeyin fazlası zarar hocam günde 2 iyidir.

Ödem konusuna gelince ödem tutmaz eğer sodyum içeriği çok yüksek değilse.

@fatihylmzz

Yalan mı tüm bunlar?

Bu arada makalede sözü geçen doktor..

Kol gibi özgeçmişi var ama sıradan bir üye sıfır sağlık bilgisi olan bir üye maden suyu için bol bol için birşey olmaz kafasında yorumlar yapıyor.

Fatihi sallamayın dislike atmak dışında birşey bildiği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…