Onur Haha Atan
Kilopat
Daha fazla
Ben şu an 16 yaşındayım 17'ye girmek üzereyim ama bazı şeylerden fazla utanıyorum. Örnek verirsek sınıfımdaki 2 senedir tanıdığım insanlari sosyal medyadan takip etmeye utanıyorum, sokakta Ya da mesela marketteki bir vatandaşla göz göze gelmeye utanıyorum. Bir de mesela sınıf içinde biraz popüler olan insanlar (popüler demeyelim de işte girişken insanlar kız erkek fark etmez ama genelde kızlarda oluyor neden bilmiyorum) benim ismimi söyleyince biraz heyecan oluşuyor, konuşurken sesim falan titriyor. (Bu insanlarla 10 saniyeden fazla konuşmamışımdır) Sanırım bazı insanları kendimden yüksek görüyorum, aynısı biri beni sosyal bir etkinliğe davet edince de oluyor kalp atışlarım falan hızlanıyor (okulda arkadaşlarıma karşı bir şey tartışırken ben haklı olsam bile üzülmesinler diye onlara hak veriyorum. İnsanların hakkımdaki düşüncesini çok önemserim gerekirse ben mutsuz olurum ama onları üzmem hiçbiri ile samimi olmamama rağmen), hatta akrabalarımdan bile utanıyorum. Mesela senede 2 kez teyzemlere gideriz orada anneannem falan var nedense içimde şöyle bir düşünce var uzun süre görmedim ya görürsem benim için ne düşünürler, yüzlerine nasıl bakacağım? Yani kötü bir şey biliyorum ama akrabalarımı hiç görmesem özlemem bundan nasıl kurtulabilirim acaba?
Son düzenleyen: Moderatör: