Fazla oyun oynamak sisteme hasar verir mi?

Carsambadan beri 32 saat oynamisim. Daha fazlada acik kalmistir. Bir sorun olmaz merak etmeyin.

Ben en son laptop, masaüstünü ve konsolları ne zaman kapattığımı hatırlamıyorum. Galiba en son elektrik kesintisinde kapanmıştır. Ben oyundan kalkıyorum, kardeşim geliyor. Neredeyse boş bile durmuyor. Elektrik kesintisinden önce de termal macun değiştirdim bir seneden fazla oldu. Hiç kapanmadılar, hiçbir şey de olmadı. Olamaz da zaten. Siz telefonu kapatayım dinlensin diyor musunuz? Bunun amacı zaten bu yani.

Vurun kırbacı, vurun kırbacı. Çalışsın. Öyle yan gelip oturacaksa, vitrinde kalsaydı. O kasaya takıldıysa kırbacı vurun, acımayın. Zaten 3-4 sene sonra artık yeni oyunları açmamaya başlayacak ve değiştireceksiniz. O zamana kadar acımayın! O size taksitleri ödetirken acıdı mı? Hayır, kuruşu kuruşuna ödettirdi. Siz de hırsını alın.

Bilgisayar zaten 2.el ve 6 senelik

Altına kaliteli bir soğutma alın. İlla ki fark edecektir. 4-5 derece bile olsa rahatlatır. Bu arada oynayın bir şey olmaz.

Her gün 14 saat açık, 7 8 saati oyundadır, hiç bir şey olmuyor.
1.5 yıldır bakım bile yapmıyorum.

Hocam hayatımda gördüğüm en komik şey dediğiniz.

Eki Görüntüle 2413294

Size şöyle bi cevap vereyim.

Biraz alakasız olmuş. Kullanıcının aslında sormak istediği, sistemin uzun süre yüksek ısılara maruz kalmasının sorun yaratıp yaratmayacağı. Kısaca hem evet hem hayır. Oyun bilgisayarları yüksek ısıya uzun süre dayanabilir, ancak bunun bir sınırı var. Sürekli yüksek sıcaklıklarda çalışmak, işlemci ve ekran kartı gibi bileşenlerin ömrünü kısaltır. Paylaştığınız şey ise sadece bir bilgisayarın 1655 gündür çalıştığını gösteriyor, ancak yük altında 80-90 derece arasında çalıştığının veya bunun bir sorun yaratıp yaratmayacağının kanıtı değil. Kullanıcının öğrenmek istediği bilgiyle doğrudan alakalı değil maalesef.

Atalarımız işleyen demir pas tutmaz demiş ama senin parçalar bakır - krom alaşım da olabilir şimdi. Bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…