Fazla oyun oynamak sisteme hasar verir mi?

ekr
Ekran kartım oyunlarda 90 dereceleri görüyor, bu normal. Zaten bu sistemler inanılmaz büyük soğutma teknolojileri kullanıyor. Lütfen ekran kartının fanlarını tozla doldurup test yapar mısın? Performans kayıplarını kendi gözlerinle göreceksin.

O zaman mining riglerde yıllarca kırbaç vurulan kartların 2-3 senede ölmesi lzımdı. Ben bu mining furyası bitene kadar 6-7 sene rigde kalan kart sistemleri gördüm gözlerimle kaç tanesi bozulmuştur 100 karttan belki 2-3 tanesi

Tozlu zaten. Sistemim 4 yıllık ve hiç temizlenmedi.

@Psyduck17 3060 doğru örnek değil. HD 5450 gibi 15 seneden eski kartlardan bahsediyorum.
İyi de o kart 2-3 senede ölmüş olmuyor ki. 15 senelik kartı 2-3 senede öldürürsen 18 senede ölmüş oluyor. Sonuç olarak her elektronik cihazın da bir ömrü var. Ne kadar bakarsan bak.

Gereğin üstünde ısınırsa zaten sistem sana uyarısını verir. Uyarı verdiği zaman sen kasıtlı devam edersen bu senin sorumsuzluğun olur sistemin sorunu olmaz. 100 dereceye kadar sorunsuz çalışabilecek parçayı 85-90 derecede çalıştırdın diye o parça patlamaz senin tek dediğin toz doldur şöyle yap böyle yap. Senin dediğin zaten benim dediğim Parçanın limitlerinin üstünde Throttle yiyecek seviyede ısınmasına denk geliyor zaten.

Su ısıtıcısını hiç kapatmadan çalıştıralım ne kadar dayanır?

@GRKM DUMAN fark etmez elektroniği zorlarsan yanar patlar ölür sonuçta kötü bir şey olur. İnsanı da zorlarsan insan da bayılır ölür kanar kusar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…