Fazla RAM kullanım değerleri

Wasee

Hectopat
Benim eski bir bilgisayarım var 13 yıllık falan. Geçen ay tamire götürdüm format falan attırdım.
Sonrasında kullanıyordum birden bilgisayar bozuldu HDD sorunu verdi.
Kasasını açtım falan sonrasında çalıştırdığımda RAM 4'den 2'ye düşmüştü.
Ve 2 GB RAM PC'de hiçbir şey açık olmamasına rağmen 1.4 kullanılıyor ve boş yer 50 MB falan oluyor.
Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayarcın ile konuşabilirsen bir yanlışlık yapıldığını belirt umarım alabilirsin. Bunun dışında görev yöneticisinde göründüğü kadarıyla; "chrome" çok fazla ram tüketen bir tarayıcıdır. Daha az kaynak tüketen bir tarayıcı kullanabilir veyahut ram arttırma yoluna gidebilirsin.

Sorun orada işte bilgisayarcıyla bizim yerimiz çok uzak.
operaya geçeyim ozaman wolfteam oynamak istiyorumda ne yapıcam bilemedm

Bu RAM miktarı ile oynayabileceğinizi sanmıyorum ama bir deneyin isterseniz.

Benim 2 GB RAM daha var konuda eklemiştim fakat algılamamış ve konunun ismi teknik destek tarafından değiştirilmiş onu da bir sorun olmazsa kasayı açıp eklemek istiyorum uygun mudur? 2 side aynı RAM bu arada uyumsuzluk yok.

Aynı ram ise neden olmasın? Bilgisayarı kapattıktan sonra power supply kısmından 0/1 olan düğmeyi 0 konumuna getirin dah sonra kasayı açıp ram çentiklerine dikkat ederek yerine oturtun. Eğer mavi ekran veya siyah ekran gelirse dediğim işlemleri tekrarlayarak rami yerinden çıkarın uyumsuzluk olabilir.

siyah ekran ve mavi ekran olcağını sanmıyorum hdd sorunu çıkmıştı ve bende kasayı söküp tak çıkar yapmıştım ondan sonra düzgün takmamış olabilirim bi deniym

bide powersupply ne anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…