vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Bu normal mi? Ben pek sanmıyorum RAM'im 8 GB. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-03 162657.png 86,2 KB · Görüntüleme: 45
euieuei Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 196 3 Eylül 2023 #2 vetenoa06 dedi: Bu normal mi? Ben pek sanmıyorum RAM'im 8 GB. Genişletmek için tıkla... Bellek yazısına bır kere tıklayıp en cok nelerın kullandıgının fotoğrafını atar mısın?
vetenoa06 dedi: Bu normal mi? Ben pek sanmıyorum RAM'im 8 GB. Genişletmek için tıkla... Bellek yazısına bır kere tıklayıp en cok nelerın kullandıgının fotoğrafını atar mısın?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 vetenoa06 dedi: Bu normal mi? Ben pek sanmıyorum RAM'im 8 GB. Genişletmek için tıkla... Gereksiz hizmetler vesaire açıksa normal 8 GB Windows 11 için az.
vetenoa06 dedi: Bu normal mi? Ben pek sanmıyorum RAM'im 8 GB. Genişletmek için tıkla... Gereksiz hizmetler vesaire açıksa normal 8 GB Windows 11 için az.
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 euieuei dedi: Bellek yazısına bır kere tıklayıp en cok nelerın kullandıgının fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... TimoLoX dedi: Gereksiz hizmetler vesaire açıksa normal 8 GB Windows 11 için az. Genişletmek için tıkla... Yani arka plandaki uygulamaları kapattım ama bilemiyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-03 163244.png 94,4 KB · Görüntüleme: 33
euieuei dedi: Bellek yazısına bır kere tıklayıp en cok nelerın kullandıgının fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... TimoLoX dedi: Gereksiz hizmetler vesaire açıksa normal 8 GB Windows 11 için az. Genişletmek için tıkla... Yani arka plandaki uygulamaları kapattım ama bilemiyorum.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 vetenoa06 dedi: Yani arka plandaki uygulamaları kapattım ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Onlardan bahsetmiyorum arama kısmında hizmetler yazında çıkan çark simgeli bölümdeki hizmetlerden bahsediyorum.
vetenoa06 dedi: Yani arka plandaki uygulamaları kapattım ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Onlardan bahsetmiyorum arama kısmında hizmetler yazında çıkan çark simgeli bölümdeki hizmetlerden bahsediyorum.
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 TimoLoX dedi: Onlardan bahsetmiyorum arama kısmında hizmetler yazında çıkan çark simgeli bölümdeki hizmetlerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet onlardan çokca var.
TimoLoX dedi: Onlardan bahsetmiyorum arama kısmında hizmetler yazında çıkan çark simgeli bölümdeki hizmetlerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet onlardan çokca var.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #7 vetenoa06 dedi: Evet onlardan çokca var. Genişletmek için tıkla... Hepsini kapatmayın hocam. Hepsini kapatırsanız sistem bozulur. Technopat sitesinde gereksiz olanların listesi vardı bir bakın isterseniz. Hangi Windows 10 Hizmetlerini Güvenle Kapatabilirsiniz? Windows 10'da işinize yaramayacak ve kapatılması güvenli olan hizmetleri hazırladığımız rehberimizde bulabilirsiniz. Windows işletim sisteminde arka www.technopat.net
vetenoa06 dedi: Evet onlardan çokca var. Genişletmek için tıkla... Hepsini kapatmayın hocam. Hepsini kapatırsanız sistem bozulur. Technopat sitesinde gereksiz olanların listesi vardı bir bakın isterseniz. Hangi Windows 10 Hizmetlerini Güvenle Kapatabilirsiniz? Windows 10'da işinize yaramayacak ve kapatılması güvenli olan hizmetleri hazırladığımız rehberimizde bulabilirsiniz. Windows işletim sisteminde arka www.technopat.net