sPe3d_oN. Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 24 11 Nisan 2020 #1 Merhabalar ben Huawei P Smart 2019 cihazımda boştayken RAM kullanımı fazla olduğunu fark ettim. Performans düşüşü yok fakat olabilir diye düşünüyorum. Ekran fotoğrafı çektim sizler de bakabilirsiniz.
Merhabalar ben Huawei P Smart 2019 cihazımda boştayken RAM kullanımı fazla olduğunu fark ettim. Performans düşüşü yok fakat olabilir diye düşünüyorum. Ekran fotoğrafı çektim sizler de bakabilirsiniz.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 11 Nisan 2020 #2 Arkaplandaki uygulamaları kapat ve bir temizlik programı indirebilirsin.
B Berkan16 Hectopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 149 11 Nisan 2020 #3 Aynı telefona sahibim bende de aynı. Sıkıntı çıkarmadığı için fazla uğraşmadım.
sPe3d_oN. Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 24 11 Nisan 2020 #4 Silinen üye dedi: Arkaplandaki uygulamaları kapat ve bir temizlik programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim deniyorum en fazla 200 MB RAM temizleyebiliyorlar Berkan16 dedi: Aynı telefona sahibim bende de aynı. Sıkıntı çıkarmadığı için fazla uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Belki de yoğun kullanımdayken o gereksiz şeyleri kapatıp neye yoğunlaşacaksa ona yoğunlaşıyordur bilemeyiz. Silinen üye dedi: Arkaplandaki uygulamaları kapat ve bir temizlik programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arka planda uygulama açık tuttuğum gün hiç yoktur yani kullanmadığım zaman tamamen kapatırım. Son düzenleme: 11 Nisan 2020
Silinen üye dedi: Arkaplandaki uygulamaları kapat ve bir temizlik programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim deniyorum en fazla 200 MB RAM temizleyebiliyorlar Berkan16 dedi: Aynı telefona sahibim bende de aynı. Sıkıntı çıkarmadığı için fazla uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Belki de yoğun kullanımdayken o gereksiz şeyleri kapatıp neye yoğunlaşacaksa ona yoğunlaşıyordur bilemeyiz. Silinen üye dedi: Arkaplandaki uygulamaları kapat ve bir temizlik programı indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arka planda uygulama açık tuttuğum gün hiç yoktur yani kullanmadığım zaman tamamen kapatırım.