8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 27 Nisan 2025 #11 jkvellas dedi: Stres çok var depresyon demeyelim ama onun 1 2 tık altı gibi bir ruh hali var. Genişletmek için tıkla... Bir doktora danışıp arkadaşın dediği gibi kan değerlerine baktırın hocam.
jkvellas dedi: Stres çok var depresyon demeyelim ama onun 1 2 tık altı gibi bir ruh hali var. Genişletmek için tıkla... Bir doktora danışıp arkadaşın dediği gibi kan değerlerine baktırın hocam.
jkvellas Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #12 891548 dedi: Bir doktora danışıp arkadaşın dediği gibi kan değerlerine baktırın hocam. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yakın zamanda yaptırıp tekrardan buraya geleyeceğim iyi geceler herkese teşekkür ederim
891548 dedi: Bir doktora danışıp arkadaşın dediği gibi kan değerlerine baktırın hocam. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yakın zamanda yaptırıp tekrardan buraya geleyeceğim iyi geceler herkese teşekkür ederim
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 27 Nisan 2025 #13 jkvellas dedi: Tabii ki yakın zamanda yaptırıp tekrardan buraya geleyeceğim iyi geceler herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Artık uyumazsınız bence.
jkvellas dedi: Tabii ki yakın zamanda yaptırıp tekrardan buraya geleyeceğim iyi geceler herkese teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Artık uyumazsınız bence.
jkvellas Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #14 Uyumamak için dışarı çıkacağım şimdi hala çok uykum var bankta uyuya kalmak var bir de 1 saat içinde yazmazsam tekrar uyumuşumdur
Uyumamak için dışarı çıkacağım şimdi hala çok uykum var bankta uyuya kalmak var bir de 1 saat içinde yazmazsam tekrar uyumuşumdur
cetinarda Zeptopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 57 27 Nisan 2025 #15 jkvellas dedi: 1.5 günde neredeyse 28 saat uyudum ama uyandıktan 3 4 sonra gene uykum geliyor ve uyuyorum. Yaklaşık 10 saat uyuduktan sonra 3 saat içinde tekrar uykum geliyor, gene uyuyorum. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bana pek de normal gelmedi bende tatil olduğu zaman minimum 10 saat uyurum ama bence bir doktora danışın demir eksikliği falan olabilir.
jkvellas dedi: 1.5 günde neredeyse 28 saat uyudum ama uyandıktan 3 4 sonra gene uykum geliyor ve uyuyorum. Yaklaşık 10 saat uyuduktan sonra 3 saat içinde tekrar uykum geliyor, gene uyuyorum. Sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bana pek de normal gelmedi bende tatil olduğu zaman minimum 10 saat uyurum ama bence bir doktora danışın demir eksikliği falan olabilir.