shaduell Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Steam'in klasör boyutu 170GB olarak gözüküyor fakat denetim masasında 223GB. Bunun sebebi nedir?
k0ca kafa Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 785 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD R5 5600x - Palit 3060ti Dual - MSI B550M PRO-VDH - Crucial P2 1TB - Samsung Evo 860 250GB - Crucial Ballistix 16GB (2x8) - Deep Cool Gammaxx L240 v2 - Thermaltake Commender g33 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #2 Ayrı ayrı D ve C klasöründe oyunlarınız olabilir mi?
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 shaduell dedi: Steam'in klasör boyutu 170GB olarak gözüküyor fakat denetim masasında 223GB. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masasında da benim Valorant 1 TB gözüküyor Denetim Masası'na tam olarak inanmamak lazım bence.
shaduell dedi: Steam'in klasör boyutu 170GB olarak gözüküyor fakat denetim masasında 223GB. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masasında da benim Valorant 1 TB gözüküyor Denetim Masası'na tam olarak inanmamak lazım bence.
shaduell Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 k0ca kafa dedi: Ayrı ayrı D ve C klasöründe oyunlarınız olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende sadece SSD var yani C klasöründen başka klasör yok. Canxc dedi: Hocam denetim masasında da benim Valorant 1 TB gözüküyor Denetim Masası'na tam olarak inanmamak lazım bence. Genişletmek için tıkla... Steam dışı da 167 GB dosya gözüküyor. Steam dışı LoL'den başka büyük bir şey de yok anlamadım gitti.
k0ca kafa dedi: Ayrı ayrı D ve C klasöründe oyunlarınız olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende sadece SSD var yani C klasöründen başka klasör yok. Canxc dedi: Hocam denetim masasında da benim Valorant 1 TB gözüküyor Denetim Masası'na tam olarak inanmamak lazım bence. Genişletmek için tıkla... Steam dışı da 167 GB dosya gözüküyor. Steam dışı LoL'den başka büyük bir şey de yok anlamadım gitti.