Fazladan fan takmak sorun yaratır mı?

eakgll

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Cougar Aqua 360 sıvı soğutucu kullanıyorum, sıvı soğutucunun fanlarını radyatöre bağlayıp içeriye doğru üfleyecek şekilde taktım. Elimde 3 adet fan vardı onları da kasanın dışarısına içeriye üfleyecek şekilde taktım. Bu bir sıkıntı yaratır mı?

Kasada şu an 3 ön tarafta, 2 üst tarafta, 1 arka tarafta, 1 alt tarafta ve 3 sıvı soğutucunun fanı var.
650W 80+ PSU mevcut kasada.

Merhaba arkadaşlar,
Cougar Aqua 360 sıvı soğutucu kullanıyorum, sıvı soğutucunun fanlarını radyatöre bağlayıp içeriye doğru üfleyecek şekilde taktım. Elimde 3 adet fan vardı onları da kasanın dışarısına içeriye üfleyecek şekilde taktım. Bu bir sıkıntı yaratır mı?

Kasada şu an 3 ön tarafta, 2 üst tarafta, 1 arka tarafta, 1 alt tarafta ve 3 sıvı soğutucunun fanı var.
650W 80+ PSU mevcut kasada.

Sıvı soğutucuyu 3 fanını tek kablo olarak CPU fan kısmına diğer 3 fanıda kasa fanı olacak şekilde anakarta bağladıysanız sorun olmayacaktır. Yalnız hem soğutucunun fanları hem de kasa fanlarının kasa içine üflemesi çok mantıklı gelmedi. Havanın bir yerden girerek diğer taraftan çıkması daha doğru sirkülasyon için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı