Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.277 Makaleler 18 Çözümler 41 20 Nisan 2023 #11 İstersen 1300W olsun çektiği kadarını verir keyfine bakar buz gibi. Hem yüksek amperi elektrik kalitesi gibi düşünebilirsin ne kadar çok o kadar iyi hazırda bulunsun mantığı. Phoenix78_55 dedi: Hadron da masum değil tabi Genişletmek için tıkla... O Hadrondan liseye giderken epeyce seneler önce Elektro Gitarım için bir sefer kulaklık aldım üzerine yastık düştü kırıldı.
İstersen 1300W olsun çektiği kadarını verir keyfine bakar buz gibi. Hem yüksek amperi elektrik kalitesi gibi düşünebilirsin ne kadar çok o kadar iyi hazırda bulunsun mantığı. Phoenix78_55 dedi: Hadron da masum değil tabi Genişletmek için tıkla... O Hadrondan liseye giderken epeyce seneler önce Elektro Gitarım için bir sefer kulaklık aldım üzerine yastık düştü kırıldı.
Dark D4ys Femtopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #12 Barisdkmn dedi: Aldığınız ve geleni ayrı ayrı yazar mısınız? ASUS TUF yerine Game booster geldiyse değiştirirsiniz. Aynı markanın aynı modeliyse kalsın. Genişletmek için tıkla... Aerocool VX Plus 500W almıştım aynı model Aerocool 750W geldi
Barisdkmn dedi: Aldığınız ve geleni ayrı ayrı yazar mısınız? ASUS TUF yerine Game booster geldiyse değiştirirsiniz. Aynı markanın aynı modeliyse kalsın. Genişletmek için tıkla... Aerocool VX Plus 500W almıştım aynı model Aerocool 750W geldi
zraytrayce Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 226 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #13 kino dedi: Değil. Tabii gönderdikleri PSU 500W Hadron yerine 750W Hadron ise patlamanın yarıçapı artabilir. Genişletmek için tıkla... İş yerinde kahkaha attım.
kino dedi: Değil. Tabii gönderdikleri PSU 500W Hadron yerine 750W Hadron ise patlamanın yarıçapı artabilir. Genişletmek için tıkla... İş yerinde kahkaha attım.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 20 Nisan 2023 #14 Dark D4ys dedi: Aerocool VX Plus 500W almıştım aynı model Aerocool 750W geldi Genişletmek için tıkla... Kullanın hocam.
Dark D4ys dedi: Aerocool VX Plus 500W almıştım aynı model Aerocool 750W geldi Genişletmek için tıkla... Kullanın hocam.