S SssGHOSTssS Hectopat Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #1 İlk öncelikle merhabalar. Yeni bir sistem topladım fakat fazladan sabit disk eklemek istiyorum nasıl yapabilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2015
İlk öncelikle merhabalar. Yeni bir sistem topladım fakat fazladan sabit disk eklemek istiyorum nasıl yapabilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 13 Ocak 2015 #2 Sata ve güç bağlantısını yaptıktan sonra yapmanız gereken bir şey yok. Bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sata ve güç bağlantısını yaptıktan sonra yapmanız gereken bir şey yok. Bu videodan yardım alabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et