4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ocak 2024 #1 Epic Games üzerinden Cyberpunk 2077 aldım. Kupon uyguladım halde tam fiyat çekti. Desteğe oyun iadesi istemediğimi sadece ekstradan çekilen paranın iadesini istediğimi belirttim. İade ediyorlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2024
Epic Games üzerinden Cyberpunk 2077 aldım. Kupon uyguladım halde tam fiyat çekti. Desteğe oyun iadesi istemediğimi sadece ekstradan çekilen paranın iadesini istediğimi belirttim. İade ediyorlar mı?
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 İade etmeleri lazım. Kupon herhangi bir kart ekleme sonrası tekrar iptal oluyor olmasın?
Yumehon Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 13400f - rtx 3070ti - 2x8 16gb ram - 1tb sdd - cooler master 240 white soğutucu - h610 anakart - 2k 170hz monitör Cinsiyet Erkek Meslek açıktan okuyor 9 Ocak 2024 #3 Ücret iadesi karta geliyor diye biliyorum. Veya kuponu kuponu kullanamayı unutmuş olabilirsin.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 Eğer kupon aktifleştirilmemişse oyunu tamamen iade etmeniz gerekebilir. Süre kısıtlı sanırsam Çarşamba akşamı bitiyor.
Eğer kupon aktifleştirilmemişse oyunu tamamen iade etmeniz gerekebilir. Süre kısıtlı sanırsam Çarşamba akşamı bitiyor.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ocak 2024 #5 bdrhncagriozdmrr dedi: İade etmeleri lazım. Kupon herhangi bir kart ekleme sonrası tekrar iptal oluyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir durum olmaması gerekiyor. Yumehon dedi: Ücret iadesi karta geliyor diye biliyorum. Veya kuponu kuponu kullanamayı unutmuş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kupon kesinlikle kullandım, 200 TL gibi fiyattan 390 TL çekti. bdrhncagriozdmrr dedi: Eğer kupon aktifleştirilmemişse oyunu tamamen iade etmeniz gerekebilir. Süre kısıtlı sanırsam Çarşamba akşamı bitiyor. Genişletmek için tıkla... Yani arayüzde gözüken ile çekilen para aynı değil, tamamen Epic'in sorunu.
bdrhncagriozdmrr dedi: İade etmeleri lazım. Kupon herhangi bir kart ekleme sonrası tekrar iptal oluyor olmasın? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir durum olmaması gerekiyor. Yumehon dedi: Ücret iadesi karta geliyor diye biliyorum. Veya kuponu kuponu kullanamayı unutmuş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kupon kesinlikle kullandım, 200 TL gibi fiyattan 390 TL çekti. bdrhncagriozdmrr dedi: Eğer kupon aktifleştirilmemişse oyunu tamamen iade etmeniz gerekebilir. Süre kısıtlı sanırsam Çarşamba akşamı bitiyor. Genişletmek için tıkla... Yani arayüzde gözüken ile çekilen para aynı değil, tamamen Epic'in sorunu.