SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2019 #21 Serhat Öndeş dedi: Aynen hocam ben yazdım kendilerine görmediler galiba zaten pek inanmıyorum bu tür şeylere. Genişletmek için tıkla... Bende az önce uyarı mailini gönderdim kendilerine. Umarım dikkate alırlar yoksa kendi kurum içi personellerinin kullandığı domain ve IP, spam IP olarak kayıtlara geçecek ki onu sildirmek hiçte kolay değil.
Serhat Öndeş dedi: Aynen hocam ben yazdım kendilerine görmediler galiba zaten pek inanmıyorum bu tür şeylere. Genişletmek için tıkla... Bende az önce uyarı mailini gönderdim kendilerine. Umarım dikkate alırlar yoksa kendi kurum içi personellerinin kullandığı domain ve IP, spam IP olarak kayıtlara geçecek ki onu sildirmek hiçte kolay değil.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 26 Mart 2019 #22 FBI'nın işi gücü yok senle mi uğraşacak. Uğraşacak olsa bu e-posta ile mi uğraşacak. Komik.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2019 #23 Koskoca FBI e-posta ile iletişim kurmaya çalışacak. Sana da saçma gelmedi mi?
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.774 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 26 Mart 2019 #24 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Koskoca FBI e-posta ile iletişim kurmaya çalışacak. Sana da saçma gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Geldi hocam en azından danışmak iyi olur diye düşündüm zaten fakr olduğunu tahmin etmiştim.
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Koskoca FBI e-posta ile iletişim kurmaya çalışacak. Sana da saçma gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Geldi hocam en azından danışmak iyi olur diye düşündüm zaten fakr olduğunu tahmin etmiştim.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.613 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Mart 2019 #25 $150 ateşle diyor kısaca, sil gitsin