FC 2026 için kablolu gamepad önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Alacak Yönetim UZMANI
İyi sosyaller.

FIFA 2026 siparişi verdim, PC üzerinden oynayacağım.
Bütçem sınırsız, kablolu gamepad önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamesir cyclone 2 veya gamesir g7 he. Eğer bütçe çıkarsa da kesinlikle gamesir g7 pro. Elime bugün ulaştı

Gamesir cyclone 2 veya gamesir g7 he. Eğer bütçe çıkarsa da kesinlikle gamesir g7 pro. Elime bugün ulaştı
Bende Xbox Wi-Fi olan gamepad var bundan 4 sene önce almıştım, FIFA oynarken kablosuz olduğundan takılma ve donma yapıyordu. Ben kablolu o yüzden istiyorum yine aynı sorun olur diye çekiniyorum.

Bende Xbox Wi-Fi olan gamepad var bundan 4 sene önce almıştım, FIFA oynarken kablosuz olduğundan takılma ve donma yapıyordu. Ben kablolu o yüzden istiyorum yine aynı sorun olur diye çekiniyorum.
Kablolu veya kablosuz olması şimdiye kadar oyun deneyimimi hiçbir şekilde etkilemedi. Cyclone 2 bundan önceki günlük kullandığım koldu. Kol inceleyen biriyim ve bir sürü kol denedim. Şimdiye kadar en çok beğendiğim iki kol g7 pro ve Cyclone 2 oldu. Eğer illaki kablolu alacaksınız g7 he, kablosuz alacaksınız da bahsettiğim diğer iki modele bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…