nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben arada arkadaşlarla oynamak için almak istiyordum fakat fiyatlar pahalı. Ultimate Team oynamayacağım. Nasıl alabilirim?
Merhaba arkadaşlar ben arada arkadaşlarla oynamak için almak istiyordum fakat fiyatlar pahalı. Ultimate Team oynamayacağım. Nasıl alabilirim?
yedicihanıngülü Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 214 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #2 nisoş dedi: Merhaba arkadaşlar ben arada arkadaşlarla oynamak için almak istiyordum fakat fiyatlar pahalı. Ultimate Team oynamayacağım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Basit. Hesap satan sitelerden alacaksın bayağı ucuz oluyor.
nisoş dedi: Merhaba arkadaşlar ben arada arkadaşlarla oynamak için almak istiyordum fakat fiyatlar pahalı. Ultimate Team oynamayacağım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Basit. Hesap satan sitelerden alacaksın bayağı ucuz oluyor.
erokiss Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 2. el çizik olmayan birini alabilirsiniz. Yakından görmeden almayın derim.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 nisoş dedi: Merhaba arkadaşlar ben arada arkadaşlarla oynamak için almak istiyordum fakat fiyatlar pahalı. Ultimate Team oynamayacağım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... DurmaPlay üzerinden 730TL'ye aldım Steam hesabı Online sıkıntısız.
nisoş dedi: Merhaba arkadaşlar ben arada arkadaşlarla oynamak için almak istiyordum fakat fiyatlar pahalı. Ultimate Team oynamayacağım. Nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... DurmaPlay üzerinden 730TL'ye aldım Steam hesabı Online sıkıntısız.
nisoş Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2024 #5 300-400 seviyesinde bir site var mıdır önereceğiniz?
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 nisoş dedi: 300-400 seviyesinde bir site var mıdır önereceğiniz? Genişletmek için tıkla... Offline hesaplar vardır.
nisoş dedi: 300-400 seviyesinde bir site var mıdır önereceğiniz? Genişletmek için tıkla... Offline hesaplar vardır.
The_Gandalf Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #7 Offline oyun satışı yapan sitelerden alabilirsiniz paylaşımlı hesaplar oluyor. Ben farming 25 ile forza 5 aldım sağlamlisanstan oyun sektörüne yeni giriş yapmışlar fiyatlar da ucuz 50 TL tüm oyunları içeren kendi programları var deneyebilirsiniz. EA SPORTS FC 25 (Fifa 25) Satın Al | SaglamLisans yada itemsatış vs. siteler de var ancak oralardan alım yapmadım hiç o yüzden bilmiyorum ne kadar güvenilirler.
Offline oyun satışı yapan sitelerden alabilirsiniz paylaşımlı hesaplar oluyor. Ben farming 25 ile forza 5 aldım sağlamlisanstan oyun sektörüne yeni giriş yapmışlar fiyatlar da ucuz 50 TL tüm oyunları içeren kendi programları var deneyebilirsiniz. EA SPORTS FC 25 (Fifa 25) Satın Al | SaglamLisans yada itemsatış vs. siteler de var ancak oralardan alım yapmadım hiç o yüzden bilmiyorum ne kadar güvenilirler.