FC 24 420 TL'ye alınır mı?

Sunucuları bir süre sonra kapatmıyorlar mı? Kapatmasalarda oynayan kişi sayısı azalmıyor mu?

Şimdiye kadar hiç kapanmadı. Bu yıl mı kapanacakmış?
23 varken 1 yıl daha 22 oynadık. 24 çıktı 23 oynadım bu sezon. 25 çıkacak 24 ile devam edeceğiz.
Serverlar 2-3 yıl sonra kapanıyordu. Ne değişti?

Hocam valla biri bana sunucuların diğer oyun çıktıktan sonra 3-4 ay sonra kapatıldığını söyledi affedersiniz. O zaman online için alınır.

şuan en son fifa 21 kapandı. 22-23-24 aktif online oynanıyor. yani en az 3 sezon gidiyor bir fifa. oyuncu sayısı azalsa bile rakip var her zaman. geçen aya kadar fif23 oynuyordum hergün. online akıcı ve stabildi.
anında da rakip buluyor. yani, bir fifayı 2 yıl online oynamak mantıklı oluyor.
ben hep öyle yapıyorum ama oyunun son aylarında kaşınıp alıyorum böyle bazen.
mesela 23 ü çıkmadan satın aldım da ne oldu. pek bir artısı yok hemen sahip olmanın. bir önceki yılın oyunu ile son çıkan arasında ki fark çok az.

Sunucuları bir süre sonra kapatmıyorlar mı? Kapatmasalarda oynayan kişi sayısı azalmıyor mu?
Kapatılmıyor sunucular, benim PS'de FIFA 18 vardı 2021-22'de bile rakiple eşleşiyordum online'da.

DÜZELTME: Birkaç yıl içinde kapatılıyor. Örneğin FIFA 16'da 2-3 yıl sonra kapatılmıştı, sonrası FIFA'ların hepsi olduğu için bilemiyorum kapatılıyor mu yeni oyun çıkar çıkmaz.

Kapatılmıyor 3 yıl falan sürüyor bir oyun. Geçen 22'yi kurdum hala Online oynanıyordu. 26 çıkana kadar 24 oynarız.
Yenisi çıkında oyunun hastaları direkt yeni oyuna geçiyor. Geçmeyende büyük bir kitle var onlar 24'ten devam eder. 23'te bayağı oyuncu var şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…