FC 24 420 TL'ye alınır mı?

Epic Games'de FC 24 420 TL'ye düşmüş sizce alınır mı?

Bence almayın zaten yakında FC 25 çıkacak GS ve fb stadyumları oyuncu yüzleri vb. özellikleri olacak bir de UCL formatı değişiyor artık lig şeklinde olacak onu da göz önüne alacak olursak FC 25 alın derim.

Ben o hastası olan kitledenim, ultimate team oynuyorum sürekli ama kariyer yapan birisinin yeni çıkanı hemen alması mantıklı değil çünkü kadroları kendi de güncelleyebiliyor fakat UT böyle değil.

Ben o hastası olan kitledenim, Ultimate Team oynuyorum sürekli ama kariyer yapan birisinin yeni çıkanı hemen alması mantıklı değil çünkü kadroları kendi de güncelleyebiliyor fakat UT böyle değil.

Aynen öyle Ultimate oynayan kişi çıkar çıkmaz almalı çünkü oyunu sene boyu oynayacaksın paket peşinde koşacaksın. Verdiğin paraya değecek.

Bende 10 sene Ultimate oynarken o şekilde yapıyordum ama onu bırakınca normal takımlı klasmanlarda Online 1. klasmana çıkıp orada takılıyoruz. Kupa koleksiyonu yapıyoruz. Ve sürekli Online maç yaptığım için paket vs derdi yok aç maçını yap kapat.

Bu şekilde 2 yıl Online takılınıyor Ultimate'e girmeyenler için 3 sene bile oynanabilir. Fakat 2 sene ideal oluyor. Güncel oyuna çok uzak kalmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…