FC 24 açılırken kapanıyor

pispushy

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games üzerinden FIFA aldım. Oyun açılırken bu yere kadar geliyor sonra kapanıyor. Bir daha açmam gerekiyor ama daha ilerisine gitmiyor. Bilen biri var mı acaba ya da bu sorunu daha önceden yaşamış olan?

Screenshot_1.png

Bu sorun genelde EA Anti Cheat ile ilgili oluyor. Oyun dosyaları içine girip Anti-Cheat'i kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?

Hayır denemedim eachat yazan tüm dosyalarımı silmem lazım yoksa, EA anti cheat game servise auncher adlı dosyası silmem yeterli mi?

Hayır denemedim eachat yazan tüm dosyalarımı silmem lazım yoksa, EA anti cheat game servise auncher adlı dosyası silmem yeterli mi?
Hocam bende şurada: C:\Program Files\EA\AC buraya gidip EAAntiCheat.Installer dosyasını açın ve tümünü kaldır diyin. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp EA'in kendi sitesinden AntiCheat'i tekrar indirip kurun. EA FC'ye direkt girmeyi de deneyebilirsiniz belki kurulum direkt başlar ondan emin değilim.

Hocam bende şurada: C:\program Files\EA\AC buraya gidip eaanticheat. Installer dosyasını açın ve tümünü kaldır deyin. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatıp EA'in kendi sitesinden Anticheat'i tekrar indirip kurun. EA FC'ye direkt girmeyi de deneyebilirsiniz belki kurulum direkt başlar ondan emin değilim.

Yaptım dediklerinizi sırasıyla fakat yine aynı sorun oluştu açılmadan kapanıyor.

Yaptım dediklerinizi sırasıyla fakat yine aynı sorun oluştu açılmadan kapanıyor.
Hocam oyunda ilerlemeniz var mı? Eğer yoksa ya da varsa ve pek önemli değilse Belgeler/FC 24 kısayolunu silmeyi dener misiniz? Ben bunu denemedim fakat internette bu şekilde yapıp düzeldiğini söyleyenler var. Bu şekilde de olmazsa oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin eğer denemediyseniz. Bu yöntemler işe yaramıyorsa aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.

Hocam oyunda ilerlemeniz var mı? Eğer yoksa ya da varsa ve pek önemli değilse Belgeler/FC 24 kısayolunu silmeyi dener misiniz? Ben bunu denemedim fakat internette bu şekilde yapıp düzeldiğini söyleyenler var. Bu şekilde de olmazsa oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin eğer denemediyseniz. Bu yöntemler işe yaramıyorsa aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.

Maalesef bu çözümlerde olmadı başka konudaki videoyuda denedim fakat o da olmadı sanırım açılmayacak.

Hocam ben de bugün aynısını yaşadım sil ve EA App üzerinden geri yükle ben bu yöntemi denedim ve düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı