FC 24 açılmıyor

yeezyy

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Ben FC 24 aldım Epic Games'ten ama EA App'den oyunu açıyorum altta beyaz çizgi doluyor sonra pencereli ekranda oyun açılıyor fakat pencere siyah sonra oyun kapanıyor ve EA App'e atıyor. Sebebi nedir oyunu oynayamadan yenisi çıkacak.

Bende de öyle oluyor oyunu EA Appden tekrardan başlat gene atarsa EA Appden App recovery yap oyunu başlat düzelmesi lazım

Bendede aynısı oluyor Epic'i kapatıp aç düzeliyor.

Bende de aynısı oluyor Epic'i kapatıp aç düzeliyor.

Hiçbir şekilde olmuyor oyunu 3 kere silip yükledim yönetici olarak çalıştırdım sürücüyü güncelledim oyunu repairledim virüs programını sildim olmuyor.

Bende de öyle oluyor oyunu EA appden tekrardan başlat gene atarsa EA appden App recovery yap oyunu başlat düzelmesi lazım.

App recovery nedir acaba?

Hiçbir şekilde olmuyor oyunu 3 kere silip yükledim yönetici olarak çalıştırdım sürücüyü güncelledim oyunu repairledim virüs programını sildim olmuyor.

App recovery nedir acaba?

Sol üstten üç noktaya bas help kısmına gel orada App recovery var ona bas uygulamayı tekrar başlatacaktır oyunu bir daha açmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…