Y Yasin1221 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Oyunu açınca gelen ilk ekranı geçtikten sonra ekranda renkli ışıklar yanıp sönüyor birkaç gündür hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Oyunu açınca gelen ilk ekranı geçtikten sonra ekranda renkli ışıklar yanıp sönüyor birkaç gündür hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Hocam Denetim Masası > Program Kaldır > Ea app yap orada üst kısımda Repair ve ya Tamir Et seçeneği olacaktır ona basıp dener misin? Artı 0 Eksi
Hocam Denetim Masası > Program Kaldır > Ea app yap orada üst kısımda Repair ve ya Tamir Et seçeneği olacaktır ona basıp dener misin?
GeraltandCiri Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2024 #3 Eğer Epic Games üzerinden giriyorsanız, https://gamerpapers.com/epic-games-ea-fc-24-acilmiyor-sorunu-nasil-cozulur/ bu adımları da takip edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eğer Epic Games üzerinden giriyorsanız, https://gamerpapers.com/epic-games-ea-fc-24-acilmiyor-sorunu-nasil-cozulur/ bu adımları da takip edebilirsiniz.
KS KS Y Yasin1221 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 erdmee dedi: Hocam Denetim Masası > Program Kaldır > Ea app yap orada üst kısımda Repair ve ya Tamir Et seçeneği olacaktır ona basıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam valla yaptım dediğini ama düzelmedi maalesef Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Hocam Denetim Masası > Program Kaldır > Ea app yap orada üst kısımda Repair ve ya Tamir Et seçeneği olacaktır ona basıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam valla yaptım dediğini ama düzelmedi maalesef
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 Hocam hangi ekranda kaldığını daha detaylı söyler misin, Prepaering Game ekranı mı yoksa EA AntiCheat ekranı mı? Artı 0 Eksi
Hocam hangi ekranda kaldığını daha detaylı söyler misin, Prepaering Game ekranı mı yoksa EA AntiCheat ekranı mı?
KS KS Y Yasin1221 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 erdmee dedi: Hocam hangi ekranda kaldığını daha detaylı söyler misin, prepaering Game ekranı mı yoksa EA anticheat ekranı m Genişletmek için tıkla... erdmee dedi: Hocam hangi ekranda kaldığını daha detaylı söyler misin, prepaering Game ekranı mı yoksa EA anticheat ekranı mı? Genişletmek için tıkla... Oyun açıldığında kişisel ayarlar ekranı geliyor orada kendi ayarımı seçince oluyor. Yasin1221 dedi: Oyun açıldığında kişisel ayarlar ekranı geliyor orada kendi ayarımı seçince oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kişisel ayarları sildim öyle düzeldi sağolasın Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Hocam hangi ekranda kaldığını daha detaylı söyler misin, prepaering Game ekranı mı yoksa EA anticheat ekranı m Genişletmek için tıkla... erdmee dedi: Hocam hangi ekranda kaldığını daha detaylı söyler misin, prepaering Game ekranı mı yoksa EA anticheat ekranı mı? Genişletmek için tıkla... Oyun açıldığında kişisel ayarlar ekranı geliyor orada kendi ayarımı seçince oluyor. Yasin1221 dedi: Oyun açıldığında kişisel ayarlar ekranı geliyor orada kendi ayarımı seçince oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi kişisel ayarları sildim öyle düzeldi sağolasın
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #7 Yasin1221 dedi: Oyun açıldığında kişisel ayarlar ekranı geliyor orada kendi ayarımı seçince oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını silip dener misin hocam Yasin1221 dedi: Hocam şimdi kişisel ayarları sildim öyle düzeldi sağolasın Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Yasin1221 dedi: Oyun açıldığında kişisel ayarlar ekranı geliyor orada kendi ayarımı seçince oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını silip dener misin hocam Yasin1221 dedi: Hocam şimdi kişisel ayarları sildim öyle düzeldi sağolasın Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi oyunlar.
KS KS Y Yasin1221 Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #8 erdmee dedi: Ayarlarını silip dener misin hocam Tamam hocam iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sizede Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Ayarlarını silip dener misin hocam Tamam hocam iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sizede