FC 24 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

yağız0808

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
gtx 1080
Anakart
Sistem Modeli To Be Filled By O.E.M.
İşlemci
İşlemci Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.
2 gun once aldığım EA uygulamasından FC 24 oyunu açılmıyor daha doğrusu açılırken uygulamaya geri atıyor hiçbir hata da gozukmuyor. YouTube'dan bulduğum videolardan bir kaçını denedim anti chat filan bir şeye yaramadı.

malesef olmadı yine ekran yuklemesini yaptıktan sonra uygulamaya geri atıyor
Ekran görüntüsü 2024-08-23 153201.png

bu ekrana kadar gelmeye başladı azonce bu ekranda gelmiyordu şimdi bu ekran doluyor sonra uygulamaya atıyor

Maalesef olmadı yine ekran yuklemesini yaptıktan sonra uygulamaya geri atıyorEki Görüntüle 2291714

Bu ekrana kadar gelmeye başladı azonce bu ekranda gelmiyordu şimdi bu ekran doluyor sonra uygulamaya atıyor.

Kankam şu adımları uygula > Steam > Steam dışı oyun ekle > göz at >electronics arts > EA Desktop > EA Desktop ve EA Desktop adlı olan uygulamayı seç ardından > sağdan ayarlara gel o uygulamanın >özellikler >kontrolcü ve Steam girdisini etkinleştir bunları uygula bakalım.

Kankam şu adımları uygula > Steam > Steam dışı oyun ekle > göz at >electronics arts > EA Desktop > EA Desktop ve EA Desktop adlı olan uygulamayı seç ardından > sağdan ayarlara gel o uygulamanın >özellikler >kontrolcü ve Steam girdisini etkinleştir bunları uygula bakalım.

Steam girdisini nasıl etkinleştireceğim?

Buldum.
Senin dediğini yaptıktan sonra oyuna girmeye çalıştım EA uygulaması internet bağlantısı kesildi uyarısı verdi. Bilgisayarı kapa aç yaptıktan sonra duzeldi ama oyuna girmedi. Yine ben yanlış yapmadıysam eğer ki.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-23 184124.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-23 184124.png
    28 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam girdisini nasıl etkinleştireceğim?

Buldum.
Senin dediğini yaptıktan sonra oyuna girmeye çalıştım EA uygulaması internet bağlantısı kesildi uyarısı verdi. Bilgisayarı kapa aç yaptıktan sonra duzeldi ama oyuna girmedi. Yine ben yanlış yapmadıysam eğer ki.

Etkinleştirdiniz mi hocam bir daha deneyin ve gamepadi çıkarıp deneyin ayrıyeten soldaki Steam yazısından ayarlara gelin kontrolcünüzü tanımlatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı